Το μυστήριο έλαβε τέλος! Οικονομάκου- Μιχόπουλος: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους
PHOTOS

Το μυστήριο έλαβε τέλος! Οικονομάκου- Μιχόπουλος: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Το μυστήριο έλαβε τέλος! Πότε παντρεύεται η Αθηνά Οικονομάκου τον Φίλιππο Μιχόπουλο; Θα γίνει γάμος και βάπτιση μαζί; Ποιοι τελικά θα είναι οι κουμπάροι; Όλες οι απορίες μας τελικά λύθηκαν!

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της (είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον περασμένο Νοέμβριο στην γενέτειρα της Αθηνάς στο Γύθειο, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών) και όπως τότε έτσι και τώρα δεν είχαν μοιραστεί δημόσια ότι σκόπευαν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο μέσα στο 2018.
Σύμφωνα με το περιοδικό People ένθετο στο Έθνος της Κυριακής, η πίσω όψη της πρόσκλησης είχε το ίδιο σκίτσο με αυτό της πρόσκλησης του πολιτικού γάμου απλά με την προσθήκη ενός μωρού ανάμεσα στο ζευγάρι, όλοι σκέφτηκαν πως πιθανότατα η Αθηνά και ο Φίλιππος σκόπευαν να συνδυάσουν το θρησκευτικό τους γάμου με τη βάπτιση του γιου τους, κάτι που δεν ισχύει. Το ζευγάρι θα τελέσει το θρησκευτικό του γάμο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, όπως και το παλιό πειρατικό σκάφος Yacht Prince De Neufchatel, μια 25μετρη σκούνα που υπόσχεται αξέχαστα εν πλω ταξίδια στα πέριξ της Μυκόνου. Η νύφη θα φορά νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη και κουμπάροι τους θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στη Μάνη.
Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί πότε θα γίνει η βάπτιση του μωρού.

GALLERY