Το πρώτο μήνυμα του Νατσάκου μετά τον χωρισμό του από τη Μαρίνα
Showbiz

Το πρώτο μήνυμα του Νατσάκου μετά τον χωρισμό του από τη Μαρίνα

Ο Αλέξανδρος Νατσάκος μπήκε στο Power of love και γνώρισε τη Μαρίνα Βεάζογλου αλλά ο έρωτάς τους μετά το παιχνίδι δεν κράτησε πολύ.

Μάλιστα η Μαρίνα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο και λίγες μέρες μετά σε σχόλιό της έγραψε ότι έχει βρει νέο αμόρε!
Ο Αλέξανδρος λοιπόν με αφορμή την ονομαστική του γιορτή έστειλε ένα μήνυμα προς τους φίλους τους και πέταξε και ένα «καρφάκι» μέσω instagram: “Με αυτή εδώ τη φωτογραφία θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλες αυτές τις ευχές που δέχομαι σήμερα και ήταν τόσες πολλές που πρώτη φορά στη ζωή μου, μου στέλνουν τόσοι πολλοί για να μου ευχηθούν. Αυτό σημαίνει ότι κάτι έκανα καλά όλον αυτόν τον καιρό και με βάλατε μέσα στην καρδιά σας μου το δείχνετε κάθε μέρα. Να μου μιλάτε να μην ντρέπεστε να έρχεστε να με ρωτάτε ότι θέλετε ένας απλός καθημερινός άνθρωπος όπως όλοι είμαι και εγώ να είστε ταπεινοί στην ζωή σας και προσγειωμένοι να σέβεστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους γύρω σας να μην κάνετε αυτό που δεν θέλετε να σας κάνουν, Ο κόσμος πλέον έχει ανάγκη από αληθινούς ανθρώπους αυτοί αξίζουν αυτοί μένουν.”!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved