Γάμος Τανιμανίδη – Μπόμπα: Η κίνηση των νεόνυμφων, που συγκινεί
Showbiz

Γάμος Τανιμανίδη – Μπόμπα: Η κίνηση των νεόνυμφων, που συγκινεί

Ο λαμπερός γάμος του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα έγινε το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στη Σίφνο!

Παντρεύτηκαν με κουμπάρους τους Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου!
Ο γάμος έγινε στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και όλοι ήταν εκεί, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες παρευρέθησαν στην πιο όμορφη στιγμή τους! Στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλιο γλέντι στο εντυπωσιακό σπίτι των κουμπάρων τους που βρίσκεται στην ίδια παραλία και το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την επόμενη μέρα το ζευγάρι έκανε μία βόλτα στην παραλία του νησιού, ενώ είχε διοργανώσει brunch για τους καλεσμένους της.

Το ζευγάρι λίγο πριν το γάμο τους, πήραν μια σημαντική απόφαση! Ποια είναι αυτή;


Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν το ζευγάρι έχει έντονο το συναίσθημα της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους, πήρε μία απόφαση. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μεγάλο μέρος του ποσού που θα συγκεντρωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό τους, που έχουν δώσει στους καλεσμένους τους για το γάμο τους θα διατεθεί για τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής.
Μάλιστα, τις ημέρες της μεγάλης εθνικής τραγωδίας διέκοψαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και επισκέφθηκαν το Μάτι, συζητώντας με τους πυρόπληκτους της περιοχής που έχασαν τα δικά τους πρόσωπα αλλά και κάηκαν τα σπίτια τους.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved