Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι πρώτες της φωτό μετά το σοκαριστικό τροχαίο
Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι πρώτες της φωτό μετά το σοκαριστικό τροχαίο

Σώθηκε από θαύμα το γνωστό μοντέλο που πρωταγωνίστησε και στο My Style Rocks, αφού βρισκόταν εντός της νταλίκας που ανετράπη στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

Όπως πρώτο το gossip-tv.gr σας αποκάλυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν συνοδηγός στην νταλίκα που ανατράπηκε το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα!

Το ρεύμα προς Αθήνα παρέμεινε κλειστό για περισσότερες από πέντε ώρες.
Το μοντέλο επέβαινε στο βαρύ όχημα που ανήκει στην μεταφορική εταιρεία της οικογένειας της,. στην οποία εργάζεται και η ίδια και είχε κατεύθυνση προς Αθήνα, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο στο 110ο χιλιόμετρο, στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας. Η νταλίκα που ήταν φορτωμένη με τζάμια, πήρε κλίση και άρχισε να τουμπάρει, ενώ η Βρισηίδα και ο οδηγός πετάχτηκαν έξω από το κουβούκλιο και σύρθηκαν στην άσφαλτο, η οποία γέμισε σπασμένα τζάμια.
Ευτυχώς για την κοπέλα αντιλήφθηκε σε κλάσματα του δευτερολέπτου ότι η ντεραπαρισμένη νταλίκα σερνόταν κατά πάνω της και άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί αν και ήταν τραυματισμένη και είχε υποστεί σοκ. Από τύχη σώθηκαν τόσο εκείνη όσο και ο οδηγός του οχήματος καθώς γλίτωσαν με μικροτραυματισμούς. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο οδηγός χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο χέρι, ενώ η πρώην παίκτρια του My style rocks ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπο από τη νοσηλεία της, όπου έχει αμυχές και γδαρσίματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved