Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογείται δημόσια τον έρωτά της!
Showbiz

Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογείται δημόσια τον έρωτά της!

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 27χρονου Νάσου Αναστόπουλου. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα εδώ και χρόνια και υπήρχε μία συμπάθεια.

Όταν όμως συναντήθηκαν πριν από περίπου τρεις μήνες ξανά σε κοινή παρέα, υπήρξε ένα φλερτ που εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα δυνατό έρωτα. Το ζευγάρι πέρασε μαζί το πρώτο του καλοκαίρι στη Νάξο μακριά από κάμερες και φωτογραφικά φλας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Celebrity η ίδια παραδέχτηκε πως είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή. «Ισχύουν τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου, είμαι πολύ καλά και δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι περαιτέρω», δήλωσε ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία της παραδέχτηκε δημόσια τον έρωτα της, γράφοντας:

«|Φθινόπωρο...| ? ...αυτό το συναίσθημα που έρχεται κάθε χρόνο με την αρχή του φθινοπώρου, της έμπνευσης και της ανυπομονησίας για κούρνιασμα μέσα στο ζεστό σου σπίτι με ένα φλιτζάνι τσάι, ενώ έξω βλέπεις τη βροχή να πέφτει. Το συναίσθημα της αγκαλιάς και της ασφάλειας...μου ‘χε λείψει».

Δείτε το πόστ της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved