Γιώργος Λιανός: Ερωτευμένος και πάλι – Αυτή είναι η σύντροφός του
Showbiz

Γιώργος Λιανός: Ερωτευμένος και πάλι – Αυτή είναι η σύντροφός του

Έκαναν την πρώτη δημοσία εμφάνιση.

Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «My Man Can», σχεδόν έναν χρόνο μετά το διαζύγιό του από την Ανθή Ανδροτσάκη, βρήκε και πάλι την αγάπη στην αγκαλιά της όμορφης Κωνσταντίνας Καραλέξη.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει η espresso έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στη Σίφνο, στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με τη Xριστίνα Μπόμπα, και παρά την προσπάθεια που έκανε να περάσει απαρατήρητο τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον τραγουδιστή με τη συνοδό του κατά την άφιξή τους στην εκκλησία, με την ξανθιά καλλονή, που δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, να λάμπει στο υπέροχο φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso η σύντροφος του Γιώργου Λιανού δεν άφησε λεπτό το χέρι του αγαπημένου της κατά τη διάρκεια του μυστηρίου αλλά και αργότερα, στη δεξίωση, νιώθοντας ασφάλεια ανάμεσα στους άγνωστους σ’ εκείνη καλεσμένους από τον χώρο της showbiz.

Χαμογελαστή, εντυπωσιακή και μαυρισμένη από τις βουτιές στα γαλανά νερά του Αιγαίου και τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας, η Κωνσταντίνα τη βραδιά του γάμου ήταν σε μεγάλα κέφια και συχνά ξεσπούσε σε γέλια με τα αστεία του αγαπημένου της, που φημίζεται για το χιούμορ του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved