Νατάσα Εξηνταβελώνη: Το κορίτσι του «Ταμάμ» τα «σπάει» στο facebook με τα ξεκαρδιστικά βίντεο
Showbiz

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Το κορίτσι του «Ταμάμ» τα «σπάει» στο facebook με τα ξεκαρδιστικά βίντεο

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη χαρίζει στιγμές άπειρου γέλιου στους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook με τα βιντεάκια της.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το «Ταμάμ» ξεκίνησε να δημοσιεύει τα βιντεάκια αυτά στην προσωπική της σελίδα και η απήχηση του κόσμου είναι μεγάλη, αφού το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.

Πώς ξεκίνησε όμως όλο αυτό;

«Αυτός ο χαρακτήρας προέκυψε έπειτα από αυτοσχεδιασμούς και παιχνίδι μέσα από προσωπικά βίντεο που στέλναμε φίλοι μεταξύ μας» είπε στην espresso και συνέχισε: «Ο κόσμος έχει τη γνώμη του για τα βίντεο, στα οποία υπάρχει μια προχειρότητα εσκεμμένη. Δεν μένω στα αρνητικά. Το πιο ωραίο πράγμα που μου έχουν πει είναι ότι τους κάνω να γελάνε και συγκεκριμένα μια κυρία μου είχε στείλει ένα προσωπικό μήνυμα, στο οποίο μου έλεγε ότι ήταν σε μια πολύ δύσκολη φάση συναισθηματικά και την κάνω να γελάει. Τι πιο ωραίο από αυτό;».

Όσο για την ηρωίδα της που έχει ντοπολαλιά, η ηθοποιός εξήγησε:

«Έχω κάποιες επιρροές από γιαγιάδες, αλλά αυτό προκύπτει από τον χαρακτήρα, που είναι εκκεντρικός. Από αυτόν τροφοδοτούμαι και περνάω καλά. Γιατί από τη δική μου χαρά πηγάζει όλο αυτό και αν σταματήσει η χαρά, το σταματάω»

Τέλος, η Νατάσα Εξηνταβελώνη εξήγησε πως θέλει να το εξελίξει όλο αυτό, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρει τον τρόπο. «Δεν με έχει απασχολήσει να γίνει πιο οργανωμένο όλο αυτό. Μου αρέσει λίγο η προχειρότητα»

Δείτε videos εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved