Μελέτης Ηλίας: Ποζάρει αγκαλιά με την 7χρονη κόρη του
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: Ποζάρει αγκαλιά με την 7χρονη κόρη του

 Ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά «Το σόι σου», είναι παντρεμένος με την Θέμιδα Βουτσινά και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κοραλένια και τον Δημήτρη.

Ο ηθοποιός ο οποίος δεν είναι λάτρης και τόσο του instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πιο τρυφερή φωτογραφία από την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης Εκκλησιάζουσες. Η κορούλα του τον επισκέφτηκε στα παρασκήνια και πόζαραν μαζί στον φακό και ο Μελέτης την δημοσίευσε στο instagram του!

Ο ίδιος σχολίασε: «Η φωτογραφία του καλοκαιριού.... η μάλλον καλύτερα της καλοκαιρινής περιοδείας) τίτλος: ο μπαμπάς μου με τακούνια!».

Ο ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξή του: «Έχω δυο παιδιά. Η κόρη μου είναι 7 χρονών και ο γιος μου 2. Προσπαθώ όσο μπορώ να έχω χρόνο μαζί τους, αλλά δεν είναι αρκετός. Όποτε μπορώ, αν έχω κάποιο κενό από το γύρισμα, θα πάω να πάρω τη μικρή από το σχολείο. Σίγουρα όλο το Σαββατοκύριακο, που δεν έχουμε γύρισμα, το πρωινό μου θα το περάσω με τα παιδιά. Δευτέρα και Τρίτη που δεν έχω παραστάσεις, θα ασχοληθώ πάλι. Όσο ελεύθερο χρόνο έχω προσπαθώ να τον διοχετεύω στην κατεύθυνση αυτή, αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετός ούτε για τα παιδιά ούτε για μένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved