«Θρίλερ» με τον τάφο του Ντέμη Ρούσσου! Ποιοι θέλουν να τον ξεθάψουν;
Showbiz

«Θρίλερ» με τον τάφο του Ντέμη Ρούσσου! Ποιοι θέλουν να τον ξεθάψουν;

Σχεδόν τέσσερα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Ντέμης Ρούσσος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών στο νοσοκομείο «Υγεία», βυθίζοντας στο πένθος το Πανελλήνιο.

Πρόσφατα ωστόσο ξέσπασε σκάνδαλο γύρω από τον τάφο του ερμηνευτή που πούλησε πάνω από 60 εκατομμύρια δίσκους, γνωρίζοντας την απόλυτη δόξα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει με δημοσίευμα του το περιοδικό Χάι, πριν λίγο καιρό το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας αναγκάστηκε να συζητήσει για αρκετή ώρα προκειμένου να αποφασίσει τι τελικά θα κάνει σχετικά με τον τάφο του Ντέμη Ρούσσου που βρίσκεται στο Α' Κοιμητήριο της Αθήνας.

Το θέμα που προέκυψε έχει να κάνει με το ότι συμπληρώθηκε η τριετία της δωρεάν παραχώρησης τάφου και η υπηρεσία του δήμου, μέσω εγγράφου που έστειλε στις 30 Ιανουαρίου του 2018 ειδοποίησε τον γιο του κορυφαίου καλλιτέχνη Κύριλλο Βεντούρη - Ρούσσο πως πρέπει να προχωρήσει στην ανακομιδή των οστών του πατέρα του.

Σύμφωνα ωστόσο με δημοσιεύματα, ο γιος του τραγουδιστή προσήλθε έξι μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου 2018 καταθέτοντας αίτηση ζητώντας να παραχωρηθεί ο τάφος στο Α' Κοιμητήριο δωρεάν και εσαεί. Στην αίτηση του, λέγεται, ανάμεσα σε πολλά, πως ανέφερε ότι χιλιάδες επισκέπτες από διαφορά μέρη του κόσμου έρχονται για να επισκεφθούν τον τάφο του πατέρα του και πως είναι περισσότεροι από εκείνους που πηγαίνουν στο μουσείο που δημιουργήθηκε στη μνήμη του στην Ολλανδία.

Μάλιστα, συμφωνά με όσα έγιναν γνωστά, όταν πραγματοποιήθηκε η ταφή του Ντέμη Ρούσσου άνθρωποι του δήμου, είχαν υποσχεθεί στον γιο του πως τα οστά του πάτερα του θα έμεναν εκεί δωρεάν και εσαεί, γι' αυτό και εκείνος δεν περίμενε να του ζητηθεί εκταφή. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, μέσα στην αίτηση ανέφερε πως θα δημιουργηθεί παγκόσμιο σκάνδαλο εάν τα οστά μεταφερθούν σε κάποιο άλλο σημείο.

Η εν λόγω υπόθεση ακολουθώντας την υπηρεσιακή της πορεία, κατέληξε τις προάλλες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλοι πάντως περιμένουν να δουν ποια πρόκειται να είναι η εξέλιξη γύρω από το θρίλερ που εκτυλίσσεται με τον τάφο του Ντέμη Ρούσσου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved