Ντόρα Μακρυγιάννη: «Είναι δώρο και τύχη να συνεργάζομαι με καταξιωμένους ηθοποιούς»
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Είναι δώρο και τύχη να συνεργάζομαι με καταξιωμένους ηθοποιούς»

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Μια εκ των πρωταγωνιστριών, η Ντόρα Μακρυγιάννη, σε πρόσφατη συνέντευξή της σχολιάζει αν έχει άγχος, για το αν ο κόσμος θα αγκαλιάσει τη σειρά αλλά και για το ρόλο της.

Έχεις άγχος για το αν θα αγκαλιάσει ο κόσμος τη σειρά αλλά και τον ρόλο σου;

«Νομίζω πως ο κόσμος θα μας αγκαλιάσει. Η σειρά διαπραγματεύεται πράγματα πολύ ωραία, όπως είναι η μητρική αγάπη. Πιστεύω πάρα πολύ ότι μια μάνα μπορεί να χάνει τα πάντα. Από τα ζώα μέχρι και τον άνθρωπο, μπορεί να δεις μια μάνα να ορμάει. Οπότε το βασικό θέμα της σειράς είναι αυτές οι δύο γυναίκες που πολεμάνε για το παιδί τους. Εκδικούνται επειδή στερήθηκαν το μεγαλύτερο-αγαθό που είχαν στη ζωή τους. θεωρώ πως η ιστορία τους θα αγγίξει τον κόσμο. Γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά με μια πολύ καλή ομάδα από πίσω. Από το σενάριο, τη σκηνοθεσία, τη φωτογραφία».

Πώς αισθάνεσαι που στη σειρά συνεργάζεσαι με καταξιωμένους ηθοποιούς όπως είναι η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Θοδωρής Κατσαφάδος και η Ταμίλα Κουλίεβα;

«Υπέροχα! Είναι ηθοποιοί που έχουν κάνει μεγάλη καριέρα και είναι άνθρωποι που θα μπορούσες να φανταστείς ότι θα χτυπήσεις τη διπλανή πόρτα του σπιτιού σου και θα τους ζητήσεις ζάχαρη. Είναι απλοί, δοτικοί και φανταστικοί άνθρωποι, και εγώ το θαυμάζω αυτό. Θέλω και εγώ να είμαι έτσι. Οταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους που έχουν τόσο μεγάλη πείρα, είναι δώρο και τύχη για μένα. Εγώ το λατρεύω και είμαι σαν σφουγγάρι στα γυρίσματα», λέει στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved