Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Οι νέες φωτό από το μπάρμπεκιου για φίλους στα Άχλα της Άνδρου
Showbiz

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Οι νέες φωτό από το μπάρμπεκιου για φίλους στα Άχλα της Άνδρου

 Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε το τελευταίο Σαββατοκύριακο των καλοκαιρινών διακοπών της στα Άχλα της Άνδρου πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια ήρθε για λίγο στην Αθήνα για την παρουσίαση προγράμματος του Alpha, επέστρεψε στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου προκειμένου να περάσει το τελευταίο ανέμελο Σαββατοκύριακο μαζί με φίλους πριν ξεκινήσει πυρετωδώς την προετοιμασία της εκπομπής της.

Η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο έψησαν στην παραλία για λίγους και καλούς φίλους τους. Η ίδια, η Ελένη «ανέβασε» φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο instagram από την παραλία να ψήνει κρέας με φίλους της και έγραψε: «#eleni ...το τελευταίο ΣΚ που θυμίζει ακόμα καλοκαίρι ! #greece #andros #onarexperience #nature_greece #summer #happy».
Αλλά την επόμενη μέρα και ο Μάκης της πόσταρε τρεις φωτογραφίες στο instagram του από το μπάρμπεκιου που έστησαν στην παραλία και μας έδειξε πόσο όμορφα πέρασαν. Δείτε τις νέες φωτογραφίες από το μπάρμπεκιου που έκαναν στην παραλία για τους φίλους τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved