Ο Δημήτρης Βλάχος είναι ερωτευμένος! Δείτε την καλλονή σύντροφό του!
Showbiz

Ο Δημήτρης Βλάχος είναι ερωτευμένος! Δείτε την καλλονή σύντροφό του!

Πριν από περίπου πέντε χρόνια είχε γίνει γνωστό ότι ο Δημήτρης Βλάχος ερωτεύτηκε την εντυπωσιακή γυµνάστρια Πολίν Μίτσελ σε αγώνες crossfit που είχαν γίνει στη Νέα Υόρκη και πως ο έρωτάς τους ήταν θυελλώδης.

Πέντε χρόνια µετά κι ενώ εκείνος διέψευσε σε συνέντευξή του την είδηση που τους ήθελε να έχουν χωρίσει, τονίζοντας πως απολαµβάνουν µια δυνατή σχέση, οι δυο τους δημοσίευσαν και την πρώτη κοινή τους πόζα. Στο διάστηµα που είναι ζευγάρι κανένας από τους δύο δεν ανέβασε στα social media φωτογραφία που να είναι µαζί, ούτε τους «συνέλαβε» µαζί κάποιος παπαράτσι στη χώρα µας, την οποία η Πολίν επισκέπτεται συχνά, αλλά ούτε στο Μαϊάµι, όπου κάνουν συνήθως διακοπές, ή στη Νέα Υόρκη, όπου «πετάγεται» εκείνος για να τη βρει!

Ο ∆ηµήτρης, καµαρώνοντας για την εκθαµβωτική σύντροφό του, τράβηξε µια selfie και την έστειλε σε έναν κολλητό του φίλο. Στην εν λόγω φωτογραφία, το ύφος του τα λέει όλα, όπως πολλά λέει και το ύφος της καλλίγραµµης Πολίν, που είναι ξαπλωµένη πλάι του σε παραλία στο Μαϊάµι, όπου κάνουν διακοπές. Παρά το φορτωµένο πρόγραµµά του και τις υποχρεώσεις του στο γυµναστήριό του, ο ∆ημήτρης Βλάχος «πέταξε» µέχρι εκεί για να τη βρει στα τέλη του Αυγούστου. Κι ενώ υπολόγιζε να γυρίσει στα µέσα Σεπτεµβρίου, είναι ακόµα εκεί. Ο λόγος;

Εµφανέστατος! Πώς να αφήσει την καλλονή σύντροφό του, που θα κάνει και πάλι πολύ καιρό για να τη δει;
Μπορεί να είναι από τους πιο περιζήτητους εργένηδες ο ∆ημήτρης Βλάχος, εδώ και πέντε χρόνια όµως το µυαλό του είναι... κολληµένο στην Πολίν του. Οταν πριν από µερικούς µήνες βγήκε δηµοσίευµα που τους χώρισε, ο ίδιος ιδήλωσε τα εξής: «Οχι, δεν έχουµε χωρίσει µε την Πολίν. Εχουµε ελεύθερη… σχέση. Λόγω των ανειληµµένων υποχρεώσεών µας, εκείνη στη Νέα Υόρκη και εγώ εδώ, δεν µπορούµε να είµαστε µαζί όπως τα κλασικά ζευγάρια, αλλά, µε το που δίνεται η ευκαιρία, βρισκόµαστε ο ένας κοντά στον άλλον. Είναι ξεχωριστό πλάσµα και περνάµε τέλεια».

Η αθλήτρια αλλά και δασκάλα fitness είχε κλέψει την καρδιά του ∆ηµήτρη µε το άψογο σώµα της, την πληθωρική προσωπικότητά της και την ολοφάνερη γοητεία της και κάποια στιγµή τον είχε κάνει να σκεφτεί να µετακοµίσει στη Νέα Υόρκη, όπου είχε προτάσεις για να δουλέψει ως γυµναστής, αλλά και για να κάνει δοκιµαστικά ως ηθοποιός. Τελικά, όµως, οι υποχρεώσεις του εδώ και η ζεστή σχέση που έχει µε την οικογένειά του τον έκαναν να αφήσει πίσω του την Πολίν. Επιστρέφει, λοιπόν, για να τη βρει ανά τακτά διαστήµατα ή την υποδέχεται στη χώρα µας, την οποία η Πολίν λατρεύει. Οι δυο τους απολαµβάνουν τις συναντήσεις τους και τη σχέση τους, χωρίς να αγχώνονται και χωρίς να βάζουν «ταµπέλες» και «πρέπει».

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved