«Η Αλίκη θα μπορούσε να είναι ευτυχισμένη όμως κουβαλούσε ένα βάρος»
Showbiz

«Η Αλίκη θα μπορούσε να είναι ευτυχισμένη όμως κουβαλούσε ένα βάρος»

Η Μέλπω Ζαροκώστα έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην γνωριμία και την φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλα και στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Μάλιστα, είπε πως δεν πρόκειται να τους συγχωρέσει που έφυγαν τόσο νέοι από τη ζωή.

Γνωρίζατε καλά την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. ..

«Η Αλίκη θα μπορούσε να ήταν πολύ ευτυχισμένη, όμως έσερνε ένα βάρος το καημένο το πλάσμα, δεν ήταν λίγο αυτό που είχε. Αντιμετώπισε μπούλινγκ στο σχολείο της, λόγω της κατάστασης που βίωνε τότε, και έπρεπε με αγριάδα να προχωρήσει. Τότε ήταν της μόδας η Μπριζίτ Μπαρντό και τη μιμήθηκε επιτυχώς, χαροποίησε πολύ κόσμο, στέκονταν και την έβλεπαν, τη μιμήθηκαν πολλά κοριτσόπουλα»

Είχε, κατά τη γνώμη σας, δικαία τον τίτλο της «εθνικής μας σταρ»;

«Όχι.' Εθνική σταρ ήταν η Κοτοπούλη, η Παξινού. Η σπουδαιότερη Ελληνίδα ηθοποιός που είδα εγώ ήταν η Καλογερικού. Κοντεύω να φτάσω 90 χρονών και δεν έχω δει σπουδαιότερη ερμηνεία σε ηθοποιό. Όλοι βλέπουν και καταλαβαίνουν το σωστό, αλλά μπορούν να το κάνουν;»

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πώς ήταν;

«Ήταν πολύ καλό παιδί, σκληρός στο παίξιμο. Ήταν ένα καλό πλάσμα, άλλα έμπλεξε κι αυτός. Δεν ταίριαζαν με την Αλίκη. Τους αγαπούσα και τους δυο, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τους συγχωρήσω που πέθαναν τόσο νέοι, κι αυτό το υπέροχο πανέμορφο αγόρι έκανε αυτό το πράγμα το άρρωστο, με τα πολλά κιλά που δείχνει πόνο ψυχής. Δεν ξέρω αν ήταν άτυχοι, αν ήταν ατυχία ή αργή αυτοκτονία»

Υπήρξαν ευτυχισμένοι;

«Όχι, εκ του αποτελέσματος καταλαβαίνεις τι έχει προϋπάρξει. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πεθαίνουν ηλικιωμένοι, χαρούμενοι, έχουν ζήσει τη ζωή τους» δήλωσε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved