Ρέμος –  Μπόσνιακ: Το γαμήλιο ταξίδι και το προσκύνημα στον Πανορμίτη
Showbiz

Ρέμος – Μπόσνιακ: Το γαμήλιο ταξίδι και το προσκύνημα στον Πανορμίτη

Μετά τον λαμπερό γάμο τους, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ απόλαυσαν τον μήνα του μέλιτος, ο οποίος όμως ήταν σύντομος λόγω υποχρεώσεων και των δύο!

Το ζευγάρι που επισφράγισε την ευτυχία του μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τον ερχομό της κόρης τους Ελένης, θέλησαν να απολαύσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του έκαναν ένα μίνι ταξίδι του μέλιτος, μιας και ο Αντώνης έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα για μία επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών. Σύμφωνα με το Gala, ο Αντώνης και η Υβόννη ήταν προσκεκλημένοι ενός Τούρκου επιχειρηματία και μαζί με την κόρη τους Ελένη, τον κουμπάρο τους Κώστα Πηλαδάκη και τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη με τη σύζυγό του επιβιβάστηκαν στο σκάφος “Ma Biche” για μία ολιγοήμερη κρουαζιέρα στα τουρκικά παράλια. Μάλιστα, στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη Σύμη προκειμένου να προσκυνήσουν στο μοναστήρι του Πανορμίτη.

Ο Αντώνης είχε ένα τάμα να εκπληρώσει. Μάλιστα, το ζευγάρι σχεδίαζε να βρεθεί στο μοναστήρι του Πανορμίτη πριν από τον γάμο του, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι τώρα του δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί στο γραφικό νησί, τη Σύμη αλλά και να επισκεφτεί το μοναστήρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved