Παντελίδης: Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή εμπλουτίζει το café με αναμνηστικά του
Showbiz

Παντελίδης: Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή εμπλουτίζει το café με αναμνηστικά του

Στο «Άρωμα Πλατείας Παντελή Παντελίδη», στην καφετέρια που διατηρεί ο αδελφός του αείμνηστου τραγουδιστή στη Νέα Ιωνία, ο Παντελής Παντελίδης είναι «εκεί».

Γι' αυτό και η οικογένεια του, σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret θέλει να «εμπλουτίζει» κάθε φορά το μαγαζί με καθετί νέο που αφορά τον Παντελή τους. Έτσι, φίλοι και θαυμαστές που βρίσκονται εκεί συνεχώς παρατήρησαν τις αλλαγές...

Οι τοίχοι πιο εμπλουτισμένοι. Με περισσότερες φωτογραφίες, αλλά και με όλα τα βραβεία που απονεμήθηκαν μετά θάνατον στην οικογένεια του Παντελή. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και τα ποτήρια του καφέ για το take away έχουν τα αρχικά του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Συνήθως τις βραδινές ώρες το «Άρωμα Πλατείας» γεμίζει.

Πολλοί πηγαίνουν ακόμα και «στήνονται» μπροστά από τη μεγάλη φωτογραφία-αφίσα που καλύπτει έναν ολόκληρο τοίχο και απεικονίζει τον Παντελή να τραγουδά στην πίστα πάνω σε δεκάδες πανέρια με λουλούδια θέλουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο κόσμος αγαπούσε πάντα το συγκεκριμένο μέρος, όμως τώρα αγαπά και την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Η μουσική στην καφετέρια ηχεί πάντα ίδια. Αγαπημένα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη «παίζουν» με το που θα ανοίξει το café μέχρι τη στιγμή που θα κλειδώσει η μητέρα, ο πατέρας ή ο αδελφός του, ο Τριαντάφυλλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved