Μάρκος Σεφερλής: Το απίστευτο περιστατικό στην Κύπρο με πιτσιρίκο με σύνδρομο Down
Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: Το απίστευτο περιστατικό στην Κύπρο με πιτσιρίκο με σύνδρομο Down

Είναι γνωστό ότι ο Μάρκος Σεφερλής έχει ευαισθησία σε θέματα που αφορούν παιδιά, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Πριν λίγες μέρες, ο ηθοποιός βρέθηκε στην Κύπρο με την παράσταση «Greece, the Musicult». Τότε, μια μητέρα τον πλησίασε στη σκηνή και του ζήτησε εάν μπορεί να βγει έξω για να βάλει μέσα στην αίθουσα το παιδί με σύνδρομο Down, καθώς η μουσική στην αίθουσα είναι δυνατά και εκείνο αρνείται να μπει μέσα.

Τότε, ο Μάρκος Σεφερλής, χωρίς δεύτερη σκέψη διέκοψε την παράσταση και βγήκε έξω για να πείσει τον μικρό του θαυμαστή να μπει στην αίθουσα και να δει την παράσταση. Ο μικρός όταν είδε τον αγαπημένο του ηθοποιό άρχισε να κάνει χαρές. Ο Μάρκος Σεφερλής τον συνόδευσε στην αίθουσα και μάλιστα τον έβαλε να καθίσει στην πρώτη σειρά. Τότε, όλοι οι θεατές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Μάλιστα, η μητέρα του παιδιού θέλοντας να ευχαριστήσει τον Μάρκο Σεφερλή έστειλε την συνομιλία τους σε όλα τα κυπριακά sites.

«Καλημέρα φίλοι και φίλες μου! Επειδή κάποια πράγματα είναι πολύ όμορφα που γίνονται και πρέπει να λέγονται, θέλω λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας το τι έγινε χθες το βράδυ στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή εδώ στη Λευκωσία, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Μπήκαμε στο θέατρο, κάτσαμε στις πολυθρόνες ως εκεί μια χαρά! Μετά ήθελε ο Πάρης να πάμε στην τουαλέτα. Πήγαμε. Στην επιστροφή δεν ήθελε να ξαναμπεί στην αίθουσα. Άντε Παρούλη μου, έλα να μπούμε μέσα. Όχι δε θέλω. Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου θα ξεκινήσει η παράσταση. Όχι δε θέλω. Πέρασε ένα 20λεπτο και βγήκε ο Σεφερλής στη σκηνή. Άφησα τον Πάρη έξω σε μια κυρία και μπήκα στην αίθουσα κατηφορίζοντας τα σκαλιά. Έσκυψα στον άνδρα μου λέγοντάς του ότι ο Πάρης δε θέλει να έρθει μέσα. Τότε γύρισε ο Σεφερλής και μου απήυθυνε το λόγο...άρπαξα την ευκαιρία, τον πλησίασα και του λέω...

-Συγνώμη, μπορώ να σας μιλήσω;

-Ναι, πείτε μου.

-Μπορείτε να σκύψετε να σας πω;

-Λίγο δύσκολο με αυτά που φοράω αλλά...

Γονάτισε και του λέω στ' αυτί...

-Έχω φέρει το αγοράκι μου, έχει σύνδρομο Ντάουν θέλει να σας δει, αλλά δε θέλει να έρθει μέσα στην αίθουσα γιατί είναι δυνατή η μουσική.

-Κι εγώ τι θέλετε να κάνω;

-Μπορείτε να τον φέρετε μέσα;

-Πώς τον λένε;

-Πάρη.

-Και θέλετε να διακόψω την παράσταση για να πάω να φέρω μέσα τον πάρη.

-Ναι.(χαμογελώντας)

-Αν πάω εγώ θα έρθει;

-Μόνο εσείς μπορείτε να τον πείσετε να έρθει.

-Εντάξει. Να διακόψω την παράσταση για να πάω να φέρω τον φίλο μου τον Πάρη.

Πήδηξε από τη σκηνή, ανέβηκε τα σκαλιά λέγοντας, πάμε να φέρουμε τον Πάρη. Πού είσαι Πάρη; βγήκε έξω έτρεξε ο γιος μου στην αγκαλιά του. Του μίλησε για λίγο και μετά του είπε:

Έλα Πάρη μου να πάμε μέσα. Κατεβήκανε αγκαλιά, τον έφερε έκατσε και αφού έγινε ένας χαμός μέσα στο θέατρο από χειροκροτήματα πριν και μετά ανέβηκε στη σκηνή και συνέχισε την παράστασή του. Δε μπορώ να σας περιγράψω με λόγια το τι έγινε στο πριν και στο μετά. Όπως δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια το μεγαλείο αυτού του ανθρώπου, του Μάρκου Σεφερλή!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved