Επανασύνδεση με την πρώην αγαπημένη του, λίγο πριν την είσοδό του στο Nomads
Showbiz

Επανασύνδεση με την πρώην αγαπημένη του, λίγο πριν την είσοδό του στο Nomads

Δυνατές συγκινήσεις ζει ήδη στη Μαδαγασκάρη ως παίκτης του «Nomads», που κάνει πρεμιέρα αύριο στον ΑΝΤ1, ο εν λόγω celebrity όμως πριν φύγει, είπε να τακτοποιήσει πρώτα τα προσωπικά του και τα κατάφερε μία χαρά!

Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος έκανε την έκπληξη και στην προσωπική του ζωή, επιστρέφοντας στην παλιά του αγάπη. Ο ηθοποιός, που έχει ως βάση το Λος Αντζελες, βρέθηκε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, όπου έζησε έναν δυνατό αλλά σύντομο έρωτα με το μοντέλο και ντράμερ Ιωάννα Παπαγιάννη. Οταν, όμως, επέστρεψε στις ΗΠΑ, συνειδητοποίησε πως τίποτε δεν είχε τελειώσει ανάμεσα σε εκείνον και τη διάσημη Αμερικανίδα hair stylist Σάρα Κόνερ, με την οποία ήταν μαζί πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ο έρωτάς τους αναζωπυρώθηκε και ήρθαν μαζί στην Ελλάδα, όπου έκαναν μίνι διακοπές στο Λαγονήσι. Στη συνέχεια πετάχτηκαν στο Λονδίνο και επέστρεψαν στην Αθήνα, προκειμένου να περάσουν λίγες ακόμη μέρες μαζί. Πριν από λίγες ημέρες ο Χρήστος πέταξε με όλη την αποστολή του «Nomads» για το νησί της Αφρικής. Οι δυο τους, ωστόσο, σύμφωνα με τη Realnews, είναι πολύ διακριτικοί σε ό,τι αφορά τις κινήσεις τους, αφού η σχέση τους είχε δοκιμαστεί και στο παρελθόν και δεν τους βγήκε.

Ετσι, θέλουν να αφήσουν τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα και ομαλά, χωρίς να βιάζονται για δεσμεύσεις. Κάποια instastories, ωστόσο, «πρόδωσαν» την επανασύνδεση του ζευγαριού, το οποίο, κατά την άφιξή του στην Αθήνα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, κατέλυσε σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Κολωνάκι, μέχρι να φύγει ο ηθοποιός για Μαδαγασκάρη.

Η επανασύνδεσή τους φαίνεται πως είναι μια πολύ συνειδητοποιημένη απόφαση και δείχνουν αποφασισμένοι να καταφέρουν αυτή η νέα σελίδα στη σχέση τους να έχει διάρκεια. Ολα, ωστόσο, θα κριθούν όταν ο Χρήστος ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι (εφόσον μείνει μέχρι το τέλος, θα επιστρέψει τη νέα χρονιά) και οι δυο τους θα έχουν ήδη σκεφτεί αν αυτό που αισθάνονται αξίζει τον κόπο να συνεχιστεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved