Δούκισσα Νομικού: «Μου ήταν τρομερά δύσκολο. Είχα τύψεις και ενοχές»
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: «Μου ήταν τρομερά δύσκολο. Είχα τύψεις και ενοχές»

Από την ημέρα που έγινε μανούλα, άλλαξαν τα πάντα στη ζωή της Δούκισσας Νομικού

Μπορεί να έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά πάνω απ' όλα είναι ο γιος της, τον οποίο αποχωρίζεται σπάνια.

Αυτό, συνέβη και πριν λίγες μέρες που πήγε στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους.

«Μου ήταν τρομερά δύσκολο. Είχα τύψεις και ενοχές», εξομολογήθηκε στο gala και συνέχισε: «Τον έβλεπα συνέχεια μέσω facetime και ευτυχώς ήταν χαμογελαστός και χαρούμενος και ηρεμούσα. Τον είχα όμως συνέχεια στο μυαλό μου. Εκείνον σκεφτόμουν όταν περπατούσα στην πασαρέλα, σε εκείνον έστελνα τα φιλιά».

Έχει αλλάξει από τότε που έγινε μητέρα;

«Έγινα πιο τρυφερή ακόμη πιο ευαίσθητη, κατάλαβα και αγάπησα περισσότερο τους γονείς μου, έγινα πρωινός τύπος χωρίς να γκρινιάζω. Ευτυχώς, είμαι από τις τυχερές μανούλες γιατί ο γιος μου είναι ένα πολύ εύκολο μωρό. Κοιμάται από δυο μηνών δώδεκα ώρες το βράδυ, τρώει όλο του το φαγητό και γελάει συνέχεια. Τώρα με τα δόντια του έχει κάποια ανησυχία, αλλά και αυτή την ξεπερνάει με αξιοπρέπεια. Η μόνη μου αγωνία είναι να είναι καλά»

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 11 κιλά, αλλά δεν αγχώθηκε καθόλου για την αλλαγή του σώματός της.

«Θέλω να τα κάνω όλα εγώ μαζί με τον Δημήτρη, ν’ απολαμβάνουμε κάθε στιγμή μαζί του. Μέχρι στιγμής είμαι full time μαμά και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι τόσο κοντά του αυτή την περίοδο. Βέβαια, έχουμε και τις γιαγιάδες που είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν. Όσο για τη σχέση μας, φυσικά άλλαξε. Πλέον δεν είμαστε δύο άνθρωποι αλλά τρεις. Ο χρόνος με ένα νεογέννητο στο σπίτι είναι πολύ περιορισμένος, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, κατανόηση και επικοινωνία όλα γίνονται πιο εύκολα», εξήγησε.

Με τον σύζυγο της είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ έχουν συμπληρώσει έναν χρόνο γάμου. Η ίδια θεωρεί ότι οι διαφορές τους είναι αυτές που τους ένωσαν εξαρχής. «Με τον Δημήτρη διαφέρουμε σε πολλά σημεία και αυτό το γεγονός είναι που μας ενώνει. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον σε απίστευτο βαθμό. Θαυμάζω τα πάντα πάνω του. Την αισιοδοξία του, το μυαλό του, το χαμόγελο του. Οι όποιες διαφωνίες μας έχουν να κάνουν με χαζά πράγματα, π.χ. εκείνος δεν θέλει να βάφομαι καθόλου κι εγώ θέλω να τρώει περισσότερα φρούτα και λαχανικά».

Η Δούκισσα Νομικού είναι άνθρωπος που πιστεύει τόσο στην τύχη όσο και στις σωστές επιλογές, αλλά κυρίως στην εργατικότητα, στην πειθαρχία και την ευγένεια. Θεωρεί πως έχει αφήσει πίσω της ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με τη γυναικεία ματαιοδοξία και πλέον όλες της οι ανασφάλειες αφορούν αποκλειστικά και μόνο το παιδί της.

Ποια στιγμή στη ζωή της θα ήθελε να ξαναζήσει; «Τη στιγμή του τοκετού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved