Έξαλλη η Δεσποτοπούλου με δημοσίευμα που την θέλει σε σχέση με τον Μπόγρη:«Είμαι σε άθλια κατάσταση»
Showbiz

Έξαλλη η Δεσποτοπούλου με δημοσίευμα που την θέλει σε σχέση με τον Μπόγρη:«Είμαι σε άθλια κατάσταση»

Ένα δημοσίευμα που ήθελε τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Γιώργο Μπόγρη να διατηρεί σχέση με τη γνωστή σχεδιάστρια υποδημάτων και influencer, Άννα Δεσποτοπούλου

έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της, η οποία είδε ξαφνικά τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία που δεν διαθέτει ψήγμα αλήθειας.

«Είμαι σε άθλια κατάσταση με όλον αυτόν το θόρυβο. Έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Κανένας δημοσιογράφος δεν μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει, απλώς έγραψαν ότι είμαι ζευγάρι με έναν άνθρωπο τον οποίο είχα γνωρίσει πριν από κάτι μήνες σε φιλική παρέα και έκτοτε δεν τον έχω συναντήσει ούτε τυχαία στον δρόμο.

Εγώ έχω σχέση εδώ και μήνες με έναν άνθρωπο που με ενδιαφέρει πόλυ και ο οποίος ξαφνικά βρίσκεται να απολογείται για την κοπέλα του. Δεν υπήρξε ποτέ τίποτα ανάμεσα σ' εμένα και τον Γιώργο Μπόγρη, δεν τον έχω δει τον άνθρωπο, δεν έχω μιλήσει μαζί του. Δεν ξέρω πώς μπλέχτηκε το όνομα μου σε όλο αυτό το μύθευμα και θα ήθελα να μάθω ποιος έδωσε κάτι τέτοιο στη δημοσιότητα. Πάντως, εμένα κόντεψαν να μου διαλύσουν τη σχέση με αυτό. Θέλω να το ξεκαθαρίσω: δεν έχω σχέση με τον Μπόγρη, δεν είμαι εγώ η κοπέλα του, δεν έχω καν φιλική σχέση μαζί του», δηλώνει στο «Gala» η Αννα Δεσποτόπουλου και ξεκαθαρίζει:

«Δεν ανήκω στη showbiz για να αντιμετωπίζω με ψυχραιμία τέτοια ψέματα και ως άνθρωπος είμαι χαμηλών τόνων. Αναστάτωσαν τη ζωή μου χωρίς λόγο και, επιμένω, κανείς ποτέ δεν μου τηλεφώνησε για να επιβεβαιώσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλώς αναπαρήγαγαν όλοι ένα ψέμα χωρίς να νοιάζονται αν δημιουργούν πρόβλημα στη ζωή ενός ανθρώπου που δεν έχει απασχολήσει τα Μέσα ποτέ», λέει η ίδια στο περιοδικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved