Η Τριανταφυλλίδου, ο άστεγος και η συμβουλή στο φανάρι
Showbiz

Η Τριανταφυλλίδου, ο άστεγος και η συμβουλή στο φανάρι

Μετά από απουσία τριών χρόνων στη Νέα Υόρκη και το LA η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα.

Προσωρινά, όπως η ίδια παραδέχεται. Δηλώνει ενθουσιασμένη με το νέο project στον Alpha απολαμβάνοντας τη συνεργασία με τους κριτές και τους παίκτες. Η ίδια μιλώντας για την εμπειρία που αποκόμισε στην Αμερική αποκαλύπτει ένα απίστευτο περιστατικό.

«Έχω εντυπωσιαστεί τρομερά από την ευγένεια, γιατί για μένα η ευγένεια είναι δείγμα παιδείας. Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα ευγένειας. Οδηγώ το αυτοκίνητο μου το οποίο κάνει έναν παράξενο θόρυβο. Δεν έχω ιδέα -εννοείται- από μηχανές και τεχνικά προβλήματα και είμαι σίγουρη πως όλα πάνε καλά. Σ' ένα φανάρι, ένας άστεγος με την τυπική εμφάνιση του ταλαιπωρημένου ανθρώπου με πλησιάζει και κατά λέξη μου λέει: «με όλο τον σεβασμό κυρία, θα πρέπει να ελέγξετε τα λάδια στο αυτοκίνητο σας! Για ποια πανεπιστήμια λοιπόν και για ποιο οικονομικό status μιλάμε; Κι όταν σε κάποιον που σου ζητάει βοήθεια στον δρόμο δίνεις πέντε δολάρια και σε ρωτάει με τρομερή ευγένεια: «πόσα ρέστα θέλετε κυρία;» τι να πεις; Η εμπειρία της ζωής μου στη Νέα Υόρκη για οκτώ μήνες, και μετά η παραμονή μου στο Λος Άντζελες μου έχουν κάνει πολύ μεγάλο καλό. Μεγάλωσα.

Είναι τόσο έντονη η πολυπολιτισμικότητα και η πολυφωνία, καταγωγή, θρησκείες, αντιλήψεις... Το αγαπημένο μου είναι να ρωτώ για το background των ανθρώπων που συναντώ. Από πού έρχονται, πώς έφτασαν εκεί. Όλες αυτές τις πληροφορίες στην Αθήνα δεν θα μπορούσα να τις αποκτήσω σε πολλά χρόνια, όχι σε οκτώ μήνες που έζησα στη Ν. Υ. Θεατρικές παραστάσεις, τα μουσεία, ο κόσμος που είναι τόσο δραστήριος και κινητοποιημένος, που θέλει να αξιοποιήσει την κάθε μέρα -προφανώς γιατί δεν έχει άλλη επιλογή- σε διατηρούν σε εγρήγορση, ζεις στις εξελίξεις της εποχής. Έχω γνωρίσει πολλούς Έλληνες που δραστηριοποιούνται στον ακαδημαϊκό τομέα, επιστήμονες και βλέπεις ότι η εξέλιξη και οι προοπτικές είναι ασύλληπτες. Αν αξίζεις, αν δουλεύεις πραγματικά σκληρά, μπορεί να σου δώσουν πολύ περισσότερα από όσα έχεις ονειρευτεί», λέει η ίδια στο περιοδικό Beaute.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved