Η Μαίρη Συνατσάκη γιορτάζει τα γενέθλια της κολλητής της φίλης, Ντορέττας Παπαδημητρίου!
Showbiz

Η Μαίρη Συνατσάκη γιορτάζει τα γενέθλια της κολλητής της φίλης, Ντορέττας Παπαδημητρίου!

Γενέθλια είχε χθες η Ντορέττα Παπαδημητρίου και τα γιόρτασε με τους καλούς της φίλους.

Ανάμεσα τους φυσικά και η Μαίρη Συνατσάκη. Η όμορφη παρουσιάστρια με αφορμή τα γενέθλια της κολλητής της, έγραψε ένα υπέροχο μήνυμα και της το αφιέρωσε.

«Όταν χρειάζομαι λίγη έμπνευση είναι η πηγή της. Είναι μάνα από τις λίγες. Νικάει σε όλα τα παιχνίδια που θα παίξουμε και δεν με νοιάζει. Και είναι ατρόμητη σαν μικρό άφοβο παιδί. Είναι η φανταστική μου αγάπη παντοτινά και είμαι η τυχερή εκεί δίπλα στο φως της. Να σε χαιρόμαστε μοναδική @doretta3123μου», έγραψε. Κάνοντας μια αναδρομή σε αυτή τη φίλια ανακαλύψαμε και το περσινό μήνυμα της πάλι με αφορμή τα γενέθλια της Ντορέττας.

«Έχω κάτι εκατοντάδες φωτογραφίες μαζί σου. Πιο ωραίες από αυτήν και λιγότερο κουνημένες. Πολλές! Αλλά σήμερα που είναι τα γενέθλιά σου θυμάμαι αυτήν. Την πρώτη μας. Το 2013. Στα βραβεία του Mad. Λίγο πριν βγούμε στην σκηνή για να χορέψουμε μαζί. Πρώτη φορά. Που γνωριζόμασταν μόλις κάτι λίγους μήνες. Που την έβγαλε ο Τάσος χωρίς καν να το ξέρουμε. Που κοιτάει η κάθε μία αλλού αλλά που αν δεις πιο προσεχτικά τα χέρια μας είναι ενωμένα και πιασμένα σφιχτά. Ακριβώς όπως είμαστε από εκείνη την στιγμή κι έπειτα στις ζωές μας. Κάποιες φορές βρίσκεις ανθρώπους που μοιάζει σαν να τους ήξερες από πάντα. Που γίνονται οικογένεια. Που ακόμη κι όταν «κοιτάς αλλού» είσαι πάντα ενωμένος μαζί τους. Με χέρια πιασμένα σφιχτά. Σε αγαπώ φανταστικά, φανταστική μου αγάπη! Χρόνια σου πολλά», είχε γράψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved