Ο Δημήτρης Πιατάς… Κουασιμόδος – Η απίστευτη μεταμόρφωσή του
Showbiz

Ο Δημήτρης Πιατάς… Κουασιμόδος – Η απίστευτη μεταμόρφωσή του

Αν δεν γνωρίζαμε πως είναι ο πρωταγωνιστής δεν θα πιστεύαμε πως κάτω από αυτή τη μάσκα κρύβεται το πρόσωπο του Δημήτρη Πιατά.

Κι όμως ο ηθοποιός ως «Κουασιμόδος» είναι πραγματικά αγνώριστος.

Από το Σάββατο 3 Νοεμβρίου παρουσιάζεται στο Θέατρο Παλλάς ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας «Η Παναγία των Παρισίων» του Βίκτωρος Ουγκώ. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Δημήτρης Πιατάς (Κουασιμόδος), Νάντια Κοντογεώργη (Εσμεράλδα), Θοδωρής Κατσαφάδος (Φρολό), Γιώργος Συμεωνίδης (Γκρεγκουάρ), Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Φοίβος), Κώστας Μαγκλάρας ( Αρχηγός των Τσιγγάνων), Αλέξανδρος Ψυχράμης (Βασιλιάς Λουδοβίκος) και οι λυρικοί τραγουδιστές Μάριος Πετκίδης, Ιωάννης Κοντέλλης (Δύο Γρύπες). Μαζί τους ένας μεγάλος θίασος ηθοποιών, χορευτών, ακροβατών και τραγουδιστών.

«Η Παναγία των Παρισίων» μιλά για τη διαφορετικότητα και τις κοινωνικές διακρίσεις, για το πολυσυζητημένο σύγχρονο bullying που το βρίσκουμε ίδιο με το σημερινό τον καιρό του μεσαίωνα, για τον αγνό, ανιδιοτελή έρωτα που φτάνει ως την απόλυτη προσφορά και αγάπη, για τον αυταρχισμό και τις αυθαιρεσίες της εξουσίας που συνθλίβουν ή χειραγωγούν ύπουλα τον απλό άνθρωπο. Ένα βαθιά ανθρώπινο ποίημα που θα μας ταξιδέψει στις ιστορίες του αγαθού Κουασιμόδου και της πανέμορφης Εσμεράλδας, γεμάτες από μαγεία και χιούμορ, αλήθεια και παραμύθι, δράση και τραγούδια, δάκρυ και χαρά. Με σεβασμό στην ουσία και το κλίμα του κλασικού αφηγήματος, που προσαρμόζεται όμως στις σημερινές γλωσσικές και αισθητικές αντιλήψεις και συνθήκες, ώστε τα παιδιά κάθε ηλικίας να το παρακολουθούν με άνεση και ενδιαφέρον, αλλά και να αντλούν χρήσιμα ηθικά διδάγματα, ευεργετικά για τις ψυχές τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved