Σταμάτης Σπανουδάκης: Πραγματοποιήθηκε η συναυλία του με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο Παλλάς
Showbiz

Σταμάτης Σπανουδάκης: Πραγματοποιήθηκε η συναυλία του με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο Παλλάς

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για το Ηρώδειο, αλλά λόγω του καιρού, ο Σταμάτης Σπανουδάκης την μετέφερε στο θέατρο Παλλάς.

Στη συναυλία συμμετέχουν η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο» με σολίστ τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη (βιολί) και τον Δημήτρη Κοτταρίδη (βιολοντσέλο), οι Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο), η τετράφωνη μικτή χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα, και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου. Από τα έσοδα της συναυλίας θα ενισχυθούν τα παιδικά ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν για την εκπαίδευση, τη στέγαση και την ιατρική περίθαλψη 1.000 παιδιών στο Μεντάν της Ινδονησίας, όπου η Ιερά Μητρόπολη λειτουργεί 5 σχολεία (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, πολυτεχνική σχολή), οικοτροφείο και νοσοκομείο. Με αυτή την φροντίδα, τα παιδιά από τις φτωχογειτονιές του Μεντάν διασώζονται από τις συμμορίες, την κακοποίηση, τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα, και μορφώνονται, ώστε να ζήσουν ως ενήλικες στην πατρίδα τους και να μην αναγκαστούν να πάρουν τον επικίνδυνο δρόμο της παράνομης μετανάστευσης.

Το παρών έδωσαν φίλοι και συνεργάτες του Σταμάτη Σπανουδάκη.

Πηγή φωτογραφιών: papadakispress, ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved