Πένυ Σκάρου: «Δεν με θέλουν ως προσκεκλημένη τους»
Showbiz

Πένυ Σκάρου: «Δεν με θέλουν ως προσκεκλημένη τους»

Η Πένυ Σκάρου μετά το τροχαίο που είχε και έχασε το ένα της πόδι, προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. 

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι υπάρχουν άνθρωποι που την βλέπουν ρατσιτσικά και κάποιοι άλλοι δεν την καλούν στην εκπομπή τους.

«Πέρασα τα ζόρια μου και τώρα είμαι καλά. Γενικότερα έχω μάθει στη ζωή μου να ξεπερνάω τις δυσκολίες και πηγαίνω παρακάτω, ελεύθερη κι ωραία. Αρκεί να μη μου κάνουν πράγματα στα οποία δεν μπορώ να αντεπεξέλθω, λόγω της σημερινής μου κατάστασης, που, όπως και να το κάνουμε, έχει τις δυσκολίες της», είπε στην espresso και συνέχισε:

«Με το τεχνητό πόδι -όσο κι αν πλέον το φοράω και προχωράω όσο καλύτερα γίνεται- υπάρχει ο κίνδυνος να πέσω. Ευτυχώς που έχω βρει τα κόλπα και κινούμαι με επιδεξιότητα κασκαντέρ, για να μπορώ σε περίπτωση πτώσης να πιαστώ από κάπου. Στο λέω αυτό, γιατί όσο και τελευταίας τεχνολογίας να είναι το τεχνητό μέλος μου δεν σημαίνει ότι μπορώ και να τρέξω ως σπρίντερ... Μάλιστα, ό,τι χειρότερο έχω ζήσει σε μια σχέση ήταν, όταν πάνω σε καβγά με τον σύντροφό μου, έτρεξε για να φύγει κι εγώ δεν μπόρεσα να τρέξω για να τον κρατήσω».

Η Πένυ Σκάρου κάνει λόγο και για ρατσισμό. «Υπάρχουν άνθρωποι που με βλέπουν με ρατσιστικό τρόπο και αντιδρούν ανάλογα. Μερικοί, μάλιστα, δεν μπορούν ούτε να με χαιρετήσουν, επειδή έχω κομμένο πόδι, λες κι έχω λέπρα... Μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς είναι και άτομα που κάνουν εκπομπές στην τηλεόραση και δεν με θέλουν ως προσκεκλημένη τους. Δυστυχώς, δεν αλλάζει ο κόσμος: είναι κομπλεξικός και ρατσιστής απέναντι στα άτομα με αναπηρίες» διαπιστώνει και συμπληρώνει αγανακτισμένη: «Ρε φίλε, με ενοχλεί πολύ η υποκρισία των ανθρώπων. Το να λένε άλλα μπροστά σου κι άλλα από πίσω σου. Τώρα όμως έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τους ανθρώπους. Παλιότερα ήμουν μωροπίστευτη».

Μήπως οι γύρω θεωρούν ότι... προβάλλει το πρόβλημά της και γι’ αυτό μπορεί να αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο. «Δεν κατάλαβα! Αυτή πλέον είμαι εγώ και δεν το επέλεξα να χάσω το ένα μου πόδι» λέει οργισμένη. «Πάντως, αν εννοούν ότι το χρησιμοποιώ για διαφημιστικούς λόγους, θα απαντήσω ότι δεν βγαίνω στα ΜΜΕ για να βγάλω το δράμα μου με το πόδι μου -άλλωστε, όπως βλέπετε, δεν κλαίγομαι κιόλας-, αλλά για τη δουλειά μου. Ξεχνούν ότι ήμουν τραγουδίστρια και μουσικός πριν από το ατύχημα και είτε το θέλουμε είτε όχι, πλέον αυτή είμαι εγώ: με ένα κανονικό κι ένα τεχνητό πόδι. Σε όποιον αρέσω! Και, ευτυχώς, έχω ερωτικές επιτυχίες (σ.σ.: γέλια). Σε αυτόν τον τομέα δεν αντιμετωπίζω προβλήματα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved