Λαμπερό ζευγάρι της σοουμπίζ περιμένει το δεύτερο παιδί του και δεν το είχε πάρει είδηση κανέις!
Showbiz

Λαμπερό ζευγάρι της σοουμπίζ περιμένει το δεύτερο παιδί του και δεν το είχε πάρει είδηση κανέις!

Τον περασμένο Ιούλιο παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους και λίγους μήνες μετά ετοιμάζονται για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους...

Χαράς ευαγγέλια στην οικογένεια Εμμανουηλίδη μιας και είναι στον... δρόμο το νέο μέλος της. Ο Βασίλης Εμμανουηλίδης και η αγαπημένη του Γωγώ Αποστολέλη, μόλις λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους.

Ο πρώην πολίστας, ο οποίος πλέον είναι επιχειρηματίας, και το μοντέλο περιμένουν την άφιξη του πελαργού με μεγάλη ανυπομονησία. «Είμαι επτά μηνών έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα φέρω στον κόσμο το δεύτερο παιδί μου», δηλώνει η ενθουσιασμένη μανούλα στη Realnews και συνεχίζει: «Αναμένεται να γεννήσω κοντά στην Πρωτοχρονιά! Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας θα κάνουμε Πρωτοχρονιά στο μαιευτήριο. Περιμένω και πάλι κορίτσι! Ο Βασίλης έχει τρελαθεί από τη χαρά του. Θα είναι το ομορφότερο δώρο για την κορούλα μας, την Αριάννα, η οποία αυτόν τον μήνα θα γίνει ενός έτους. Η μία εγκυμοσύνη ήρθε σχεδόν αμέσως μετά την άλλη! Ουσιαστικά, τα τελευταία δύο χρόνια, είμαι συνεχώς έγκυος», λέει γελώντας.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου πέντε χρόνια, όμως μόλις τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν την οικογένειά τους. Μάλιστα, το καλοκαίρι που πέρασε ο Βασίλης και η Γωγώ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουλίου παρουσία στενών συγγενών και φίλων στην Πάρο, ένα νησί που δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία από το ζευγάρι, μιας και από εκεί κατάγεται ο γαμπρός.

Την ίδια ημέρα, το ζευγάρι βάφτισε την κορούλα του, η οποία πήρε τα ονόματα Κατερίνα-Αριάδνη. «Τη βαφτίσαμε Κατερίνα από τη μητέρα του Βασίλη και Αριάδνη γιατί ήταν ένα όνομα που μας άρεσε πολύ! Ομως, τη φωνάζουμε Αριάννα», δηλώνει η πανευτυχής μανούλα. Η Γωγώ έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στα catwalks, ενώ τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως στέλεχος σε γνωστή εταιρεία εσωρούχων στο τμήμα προσωπικού για τα καταστήματα στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρώπης.

«Εδώ και δύο χρόνια απέχω από το μόντελινγκ λόγω εγκυμοσύνης. Πιο πριν έκανα επιλεκτικές συνεργασίες στον χώρο», λέει η Γωγώ Αποστολέλη. Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο στο σπίτι του στην περιοχή του Ελληνικού. Αυτή την περίοδο προετοιμάζει το πρώτο πάρτι γενεθλίων της πρωτότοκης κόρης του, αλλά και το παιδικό δωμάτιο για την άφιξη της μικρής του πριγκίπισσας.

Η Γωγώ έχει στο πλευρό της την καλή της φίλη Βάσω Κολλιδά, η οποία είναι παντρεμένη με τον αδελφό του συζύγου της, τον Γιάννη Εμμανουηλίδη. «Η Βάσω έχει κι εκείνη δύο παιδιά, οπότε καταλαβαίνει η μία την άλλη, κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Οι άντρες μας είναι αδέλφια και μάλιστα δίδυμα. Μέχρι πριν από δύο χρόνια ήταν πολίστες, τώρα δεν ασχολούνται πλέον με το πόλο, αλλά συνεχίζουν να είναι το ίδιο δεμένοι, ενώ απασχολούνται επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση ύδρευσης-άρδευσης», αποκαλύπτει η Γωγώ Αποστολέλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved