Τον μπέρδεψαν με τον Πάνο Βλάχο και του έδιναν συγχαρητήρια για την ερμηνεία του στην Επίδαυρο
Showbiz

Τον μπέρδεψαν με τον Πάνο Βλάχο και του έδιναν συγχαρητήρια για την ερμηνεία του στην Επίδαυρο

Του συνέβη και αυτό!

Πήγε να παρακολουθήσει παράσταση στην Επίδαυρο και φεύγοντας του έδιναν συγχαρητήρια για την ερμηνεία του καθώς τον είχαν μπερδέψει με τον Πάνο Βλάχο.

Την αποκάλυψη έκανε ο Χρήστος Σπανός μιλώντας για την «τελευταία φορά που…»

Νοστάλγησες κάτι από το παρελθόν;
«Το φετινό καλοκαίρι, λόγω υποχρεώσεων, είχα µόνο λίγες µέρες διακοπές στη θάλασσα. Σκεφτόµουν τα καλοκαίρια ως παιδί που πηγαίναµε στο εξοχικό µε το που έκλειναν τα σχολεία και γυρίζαµε Αθήνα µία µέρα πριν ανοίξουν. Και η µόνη µας έννοια στην παρέα ήταν ποιος θα έχει κάνει τα περισσότερα µπάνια»

Έβαλες ένα στόχο τον οποίο κατέκτησες;
«Εδώ και πέντε χρόνια είχα βάλει στόχο να καταφέρω να στείλω την κόρη µου στο Λονδίνο, στο West End Stage, για να κάνει ένα πολύ αξιόλογο σεµινάριο στο µιούζικαλ. Το καλοκαίρι που µας πέρασε το κατάφερα και είµαι πολύ χαρούµενος γιατί µου δήλωσε ότι ήταν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της»

Σε µπέρδεψαν µε κάποιον άλλο στο δρόµο;
«Πριν από τρία χρόνια είχα πάει στην Επίδαυρο να παρακολουθήσω την παράσταση Εκκλησιάζουσες µε τον Γιάννη Μπέζο. Έπαιζε και ο Πάνος Βλάχος. Όταν τελείωσε η παράσταση, πήγα στο πάρκιγκ να πάρω το αυτοκίνητό µου για να φύγω και µου έδιναν συγχαρητήρια οι θεατές. «Μπράβο, Πάνο, ήσουν καταπληκτικός!».

Έκανες µια λάθος επιλογή;
«Πέρσι το Μάιο, όταν αποφάσισα να βάψω ολόκληρο το σπίτι µόνος µου. Είχα όµως µόνο πέντε µέρες στη διάθεσή µου. Ξεκίνησα µε χαρά ένα ένα δωµάτιο, αλλά την τρίτη µέρα τα είχα φτύσει… Υπερεκτίµησα τις δυνάµεις µου. Λάθος… Με κόπο πολύ το τελείωσα αλλά δεν το ξανακάνω!», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved