Το κοριτσάκι των σίριαλ «Για την καρδιά ενός αγγέλου» και «Το νησί» μιλάει για τον σύντροφό της
Showbiz

Το κοριτσάκι των σίριαλ «Για την καρδιά ενός αγγέλου» και «Το νησί» μιλάει για τον σύντροφό της

Tο µικρό κορίτσι που γνωρίσαµε στα σίριαλ «Για την καρδιά ενός Αγγέλου» αλλά και «To Νησί» µεγάλωσε και είναι πολύ ερωτευμένη. Η Αναστασία Τσιλιμπίου που υποδύεται την Αννα, την εγγονή της Λωξάντρας, στο οµώνυµο θεατρικό έργο που ανεβαίνει στο θέατρο «Βεάκη» μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή... 

«Ακόµα, ευτυχώς, προχωράµε γερά!», λέει για τη σχέση της µε τον Αλέξανδρο Ίβο, παραµένοντας συνεπής στην απόφαση να κρατά χαµηλούς τόνους: «Γνωρίζω ότι η επιλογή µου να γίνω ηθοποιός είχε ως µέρος του “πακέτου” την ενασχόληση των Μέσων µε την προσωπική µου ζωή. Οµως, είµαι πολύ νέα ακόµη για να ασχοληθεί κάποιος µε τα προσωπικά µου. Εξάλλου, ακόµη και αν είµαι καλά, είναι καλό να κρατήσω την ευτυχία µου όσο µπορώ για τον εαυτό µου. Οσο λιγότεροι ξέρουν λεπτοµέρειες γι’ αυτήν τόσο περισσότερο κρατάει». Ο σύντροφός της έχει χαρακτηριστεί από τους ανθρώπους του επιχειρείν ως παιδί-θαύµα, καθώς µόλις στα 25 του έχει καταφέρει πάρα πολλά. Είναι start upper, co-founder και CEO ενός κοινωνικού δικτύου µε κύριο γνώµονα τον ήχο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι, όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Playing Gods» στον Χώρο Τέχνης Ασωµάτων, στο Θησείο, και εκείνος έκανε την παραγωγή.

Λίγο καιρό αργότερα η Αναστασία τού ευχήθηκε για τα γενέθλιά του µε τον πιο τρυφερό τρόπο. «Είναι η απόλυτη έµπνευσή µου. Είναι υπέροχο να έχεις δίπλα σου κάποιον σαν αυτόν, να σου δίνει δύναµη, να σε παρακινεί να βγεις από την ασφάλειά σου και να δοκιµάσεις καινούργια πράγµατα και πάντα να είναι θετική πηγή ενέργειας. Είναι έξυπνος, τόσο σκληρά εργαζόµενος και η καλύτερη παρέα... Χαρούµενα γενέθλια», έγραψε στον προσωπικό λογαριασµό της στο Instagram δίπλα από µια κοινή τους φωτογραφία. Ο Αλέξανδρος πηγαινοέρχεται σε Ελλάδα και Αµερική, καθώς γεννήθηκε και µεγάλωσε στις ΗΠΑ, ενώ και η αγαπηµένη του ταξιδεύει συχνά. ∆εν κρύβει µάλιστα στη Realnews, την επιθυµία της κάποια στιγµή να µείνει στο εξωτερικό: «Είναι κάτι που επιθυµώ και θα προσπαθήσω να το καταφέρω στο µέλλον», εξηγεί.

Προς το παρόν ευηµερεί επαγγελµατικά, πρωταγωνιστώντας στη «Λωξάντρα». «Υποδύοµαι την εγγονή της Λωξάντρας, η οποία αποτελεί τη συνέχειά της στον κόσµο. Η Αννα είναι ένα ευαίσθητο πλάσµα που διαθέτει την εξυπνάδα της µητέρας και το µεράκι της γιαγιάς της. Είµαι πολύ τυχερή να είµαι φέτος θεατρική εγγονή της Ελένης Κοκκίδου, µιας γυναίκας µε απίστευτη δύναµη και από την οποία θέλω να µάθω πολλά για να εξελιχθώ! Η παράσταση αποτελείται από έναν δυνατό 20µελή θίασο που είµαι σίγουρη ότι θα ξυπνήσει πολλές ωραίες αναµνήσεις στον κόσµο».

Μετά τον ρόλο της στο τουρκικό σίριαλ «Κιοσέµ», το οποίο προβλήθηκε σε 55 χώρες, η Αναστασία συνδέθηκε µε την Κωνσταντινούπολη. «Ολα στη ζωή σίγουρα γίνονται για κάποιον λόγο. Η συµµετοχή µου στο “Κιοσέµ” δεν ξέρω αν ήταν καρµική, όµως σίγουρα αποτέλεσε µεγάλη ευκαιρία όχι µόνο για την καριέρα µου, αλλά και για µένα ως άνθρωπο, αφού µε ωρίµασε. Εχω µείνει πέντε µήνες στην Κωνσταντινούπολη κατά τη συµµετοχή µου στη σειρά, οπότε ξέρω πώς είναι. Γνώρισα την γνήσια Πόλη, σαν ντόπια. Γι’ αυτό και της έχω ιδιαίτερη αγάπη, γιατί “µπήκα” στα σπίτια και στη ζωή των σύγχρονων Κωνσταντινουπολιτών και είδα την Πόλη µέσα από τα µάτια τους». Η ηθοποιός θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που οι γονείς της τη βοήθησαν να µην παρεκκλίνει, λόγω της αναγνωρισιµότητας που γνώρισε ούσα παιδί. «Από 5 χρόνων που βρίσκοµαι στον χώρο είχα πάντα στο πλάι µου τους γονείς µου, οι οποίοι µε στήριξαν και µε κράτησαν στα πόδια µου. ∆εν βγήκα ποτέ από τα νερά µου, γιατί εκείνοι µού θύµιζαν να παραµένω ο εαυτός µου», θα πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved