Κώστας Βουτσάς: Αυτός είναι ο λόγος που πήγε να πλακώσει στο ξύλο συμπρωταγωνιστές του
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: Αυτός είναι ο λόγος που πήγε να πλακώσει στο ξύλο συμπρωταγωνιστές του

Αν κάτι θα χαρακτήριζε την όμορφη ζωή του Κώστα Βουτσά εκτός από τις μεγάλες του συνεργασίες και το απίστευτο ταλέντο του θα ήταν το κεφάλαιο «γυναίκες».

Πέρασαν από δίπλα του πολλές και γοητευτικές, μαζί τους έζησε τον έρωτα, το πάθος και τη βαθιά αγάπη.

Ωστόσο ο ίδιος θεωρεί πως οι γυναίκες ήταν ο μεγαλύτερος πειρασμός για εκείνον.

«Μου άρεσαν πολύ οι γυναίκες, εκεί ήμουν επιρρεπής, αλλά χωρίς να παίρνω μια γυναίκα που ήρθε για δουλειά στο θίασο μου, για να μου δοθεί, για να παίξει στην παράσταση, την έδιωχνα, ποτέ δεν την ήθελα. Ήθελα να κυνηγήσω τη γυναίκα, να με απορρίψει και να την ξανακυνηγήσω», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν και αποκαλύπτει ποιος ήταν ο λόγος που κόντεψε να παίξει ξύλο με συνάδελφό του.

«Μια φορά κόντεψα να δείρω έναν πρωταγωνιστή, επειδή ήρθε μία και της είπε: «Πήγαινε στο καμαρίνι μου κι έρχομαι». Εκεί κόντεψα να τον πλακώσω στο ξύλο. Ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο. Να αρχίσουν να κάνουν σεξ για να κάνουν δουλειά και να κοιτάνε το ταβάνι; Δεν είναι δυνατόν», λέει.

Όσο για το αν έχει δεχτεί προτάσεις γάμου; «Πώς δεν έχω δεχθεί; Με κυνήγησαν οι γυναίκες, αλλά κι εγώ τις κυνήγησα. Πιο πολύ εγώ τις κυνηγάω. Με γυναίκα που με κυνηγούσε δεν πήγαινα μαζί της. Ήθελα τη γυναίκα να την κυνηγήσω, να με απορρίψει και να τη νικήσω, αυτή είναι η αντρική ευτυχία. Δεν θυμάμαι πόσες προτάσεις γάμου έχω δεχθεί. Με ήθελαν και γυναίκες με πολλά λεφτά», είπε ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved