Λουίζα Μπατίστα: Η φιλία της με την Γεωργία Βασιλειάδου και τα μυστικά τους (photo)
Showbiz

Λουίζα Μπατίστα: Η φιλία της με την Γεωργία Βασιλειάδου και τα μυστικά τους (photo)

Η Λουίζα Μπατίστα είναι μια από τις πιο σπουδαίες «άγνωστες» -σε πολλούς- ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου.

Η 89χρονη ηθοποιός, ξαφνικά έγινε πριν από μερικά χρόνια η φιγούρα της διπλανής πόρτας, μέσα από μια διαφήμιση μάρκας καφέ, στην οποία έλεγε την ατάκα: «Φουντούκι έχετε;».

Η Λουίζα Μπατίστα παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την πολύ καλή της φίλη Γεωργία Βασιλειάδου.

«Με τη Γεωργία μάς συνέδεαν πολλά χρόνια φιλίας. Οταν πρωτοήρθα στην Αθήνα και τα αδέρφια μου έλειπαν, η Γεωργία με καλούσε σε μια παράγκα που έμενε στο Νέο Ηράκλειο για να μου κάνει το τραπέζι. Ηταν σπουδαίος χαρακτήρας με πηγαίο χιούμορ. Ομως, ως χαρακτήρας ήταν απόλυτη, αλλά ήμασταν σαν οικογένεια. Καθόμασταν και μου έλεγε ιστορίες για τη ζωή της. Μια φορά, λοιπόν, είχε αποφασίσει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος στο Νέο Ηράκλειο. Μας κάλεσε, λοιπόν, ένα από εκείνα τα βράδια ότι θα βγάλει λόγο. Είχε ανέβει σε ένα μπαλκόνι και έλεγε, έλεγε, έλεγε. Μόλις κατέβηκε, της λέω:

“Μωρή, μόνο παιδιά δεν είπες ότι θα μας κάνεις”. Η καημένη δούλεψε σκληρά σε όλα τα μπουλούκια που υπήρχαν εκείνη την εποχή. Επαιξε παντού για να κάνει μια μεγάλη περιουσία. Η ίδια σκέψου φορούσε ό,τι πιο λαϊκό υπήρχε. Δεν την ένοιαζε καθόλου ούτε η εμφάνισή της ούτε τίποτα. Οταν αρρώστησε βαριά, στο τέλος της ζωής της, κάθε πρωί ήμουν εκεί, δίπλα της, σε ένα νοσοκομείο που την είχαν στα Μελίσσια. Επαιρνα τα ρούχα της, τα έπλενα και της τα πήγαινα ξανά. Τελικά, βγήκε από το νοσοκομείο και εγώ πάλι δίπλα της. Μου τηλεφωνούσε κάθε μία ώρα. Ενιωθε μοναξιά: “Λουιζάκι μου, θέλω λίγο νεράκι”. Και εγώ εκεί, έτρεχα δίπλα της. Λίγο καιρό μετά πέθανε. Πήγαν ελάχιστοι στην κηδεία της. Ξέρω τόσα πολλά μυστικά για τη Γεωργία, όμως θα τα πάρω μαζί μου στον τάφο μου» λέει στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved