Πρωταγωνίστρια του Τατουάζ μίλησε για τη μάχη της με τα κιλά: «Δεν μπορούσα να πάρω ρόλο λόγω κιλών»
Showbiz

Πρωταγωνίστρια του Τατουάζ μίλησε για τη μάχη της με τα κιλά: «Δεν μπορούσα να πάρω ρόλο λόγω κιλών»

Η πρωταγωνίσρια του Τατουάζ μίλησε για τα κιλά και κατά πόσο είχαν επηρεάσει τη δουλειά της. 

Η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ μίλησε για εκείνη την εποχή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου θυμάται πόσο τυχερή στάθηκε στα πρώτα της βήματα. «Πήγα σε μια οντισιόν -ακόμη δεν είχα βρει καλά-καλά σπίτι στην Αθήνα και ήμουν πολύ τυχερή». Μόλις είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασε υποκριτική. «Με το που τελείωσα, κατέβηκα στην Αθήνα για να κυνηγήσω το όνειρο μου. Ότι θα έβρισκα δουλειά στον πρώτο μήνα δεν το περίμενα ούτε εγώ. Ήταν ευλογία».

Η Ελεονώρα είχε την ευκαιρία να μείνει μόνη στην Αθήνα στα 17 της. «Οι γονείς μου, επειδή ήξεραν ότι ήθελα να σπουδάσω ηθοποιός με ρώτησαν αν ήθελα να πάω στην Αθήνα. Ήρθαμε μια βόλτα με τον πατέρα μου, αλλά με τρόμαξε η έκταση της πόλης ο πολύ κόσμος με τρόμαξε στα 1 7 μου. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Τώρα έχω συνηθίσει. Τη θεωρώ πόλη δική μου, την αγαπάω και δεν θα ήθελα να φύγω» είπε στην Real και συνέχισε για τα παιδικά της χρόνια, αν και δεν υπέστη bullying λόγω των παραπανίσιων κιλών, δεν θα ξεχάσει ποτέ τον λόγο που την οδήγησε στην απόφαση να τα χάσει.

«Αν και είχα περισσότερα κιλά, ανήκα στην ομάδα της cool παρέας του σχολείου. Το πρόβλημα μετά κιλά εμφανίστηκε μπροστά μου όταν ήθελα έναν ρόλο στο θέατρο και δεν μπορούσα να τον πάρω εξαιτίας του βάρους μου», εξηγεί. Σήμερα έχει ήδη δοκιμαστεί σε αρκετούς ρόλους τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. «Ανήκω στη θεατρική ομάδα "Cartel". Πρόκειται για μια ομάδα που έχει το δικό της θέατρο, το "Cartel", και είναι λίγο πιο κολεκτίβα η κατάσταση εκεί, γιατί το δουλεύουμε μόνοι μας», λέει και συμπληρώνει: «Εγώ, αντί να πάω να δουλέψω σε ένα cafe ή σε ένα μπαρ, που δεν ταίριαζαν στην ιδιοσυγκρασία μου, κρατάω το ταμείο στο θέατρο, προκειμένου να βγάζω το χαρτζιλίκι μου και να μπορώ να βιοπορίζομαι για κάποια χρόνια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved