Δε θα πιστεύετε πώς ο Γιώργος Νταλάρας γνώρισε τη σύζυγό του, Άννα
Showbiz

Δε θα πιστεύετε πώς ο Γιώργος Νταλάρας γνώρισε τη σύζυγό του, Άννα

«...και το καλοκαίρι κρυώνω!» Αυτός είναι ο πρωτότυπος τίτλος της αυτοβιογραφίας του Γιώργου Νταλάρα, που μόλις κυκλοφόρησε.

Ένα ενδιαφέρον βιβλίο, από τις εκδόσεις Αρμός. Μια αυτοβιογραφία που τα λέει όλα… ακόμη και τον απίστευτο τρόπο που ο Γιώργος Νταλάρας γνώρισε τη σύζυγό του, Άννα.

«Μέσα στη φωτιά συναντάς τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου...» είναι τίτλος του αποσπάσματος του βιβλίου για τη γνωριμία του Νταλάρα με τη σύζυγό του Αννα. Όπως αναφέρει η espresso τη γνώρισε τον Δεκέμβριο του 1979, «αν και την είχε σταμπάρει και πιο μικρή, μέσω μια κοινής τους παρέας στις φωτιές στην Πάρνηθα», αναφέρει το απόσπασμα που φιλοξενείται στην εφημερίδα.

Ομως η πρώτη συνάντησή τους, στις πρόβες του στην μπουάτ Διαγώνιος, δεν ήταν και η καλύτερη, αφού «την πέταξε έξω», επειδή έκανε φασαρία με την παρέα της. Ωστόσο, όταν γνωρίστηκε μαζί της σε ένα πάρτι της, στο οποίο ήταν προσκεκλημένος ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, και τον πήρε μαζί του και βγήκαν και το πρώτο ραντεβού τους για να πάνε σινεμά, κόλλησε μαζί της και έγινε το alter ego του, η μάνατζέρ του, ο έρωτάς του, η γυναίκα της ζωής του, από την οποία απέκτησε και την αγαπημένη κόρη τους Γεωργιάννα.

«Ημουν πολύ ακοινώνητος. Να σκεφτείτε, μετά που μαλάκωσα με την Αννα, οι φίλοι μού έλεγαν “ρε συ, άλλαξες. Παλιά σού λέγαμε ''τι κάνεις;'' και μας απαντούσες ''γιατί ρωτάς;''”» υποστηρίζει και προσθέτει, μη κρύβοντας την αγάπη του για εκείνη: «Ήταν ο πρώτος άνθρωπος στη ζωή μου που, όσο τσαντισμένος και να ήμουνα, με έκανε να γελάω...»

Αναφέρεται και στην ενασχόληση της γυναίκας του με την πολιτική και ξεκαθαρίζει ότι αυτή η ανάμειξή της δεν επηρέασε αρνητικά την καλλιτεχνική του καριέρα, αλλά του στοίχισε, σε επίπεδο «φωτογραφίας της στιγμής», στον κανιβαλισμό που υπέστη στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Νταλάρας, ο οποίος είχε προκαλέσει σάλο με τη συναυλία στην Τουρκία, μίλησε για τις πολύ κακές αντιδράσεις που βίωσε σε εμφανίσεις του (τον έβριζαν και του πετούσαν αντικείμενα...) εξηγώντας ότι «δεν θα έφευγε ποτέ από τη σκηνή και θα έκανε κι άλλες συναυλίες, εάν στην τελευταία δύο από αυτά τα θρασίμια δεν ρίχνανε μπουκάλια στη σκηνή και δεν έσπαγαν όργανα...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved