Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε από την Γερονικολού για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη
Showbiz

Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε από την Γερονικολού για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Διανύει την πιο όμορφη φάση της ζωής της.

Πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση που από την πρώτη κιόλας αγαπήθηκε κι έκανε επιτυχία ενώ στη προσωπική της ζωή ο έρωτας της για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη την έχει απογειώσει!

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Γερονικολού, απαντά στο αν είναι ρομαντική ενώ κάνει μια αποκάλυψη για τη σχέση της, την οποία δεν περιμέναμε με τίποτα.

«Οι άλλοι λένε ότι είμαι ρομαντική, αλλά πιστεύω πιο πολύ ότι δείχνω ρομαντική γιατί οι άλλοι δεν είναι! Δεν αισθάνομαι ότι εγώ είμαι το περίεργο. Οι άλλοι έχουν σταματήσει να έρχονται σε επαφή με τα συναισθήματα τους. Έχει μεγάλη δύναμη το να αφοσιώνεσαι. Για εμένα η αφοσίωση είναι το πιο δυνατό συναίσθημα. Στη μαμά μου, που σου έλεγα πριν, στις φίλες μου και σε έναν άνθρωπο που φυσικά το αξίζει να αφοσιωθώ και θα αφοσιωθώ, όπως είναι ο Γιάννης. Οι άλλοι έχουν χάσει την αίσθηση με το φαίνεσθαι, το «τι θα βάλω», «με ποιον θα φωτογραφηθώ» - μέρος αυτού είμαι κι εγώ, αλλά άλλο η ουσία και πού αφιερώνομαι και δίνω το βάρος. Εννοείται ότι με νοιάζει να φορέσω κάτι ωραίο, αλλά αυτό είναι το 1/25 της ημέρας. Δεν θα ασχοληθώ με αυτό παραπάνω από δέκα λεπτά. Κανείς δεν ξέρει τι θέλει από τη ζωή του και σκορπίζονται σε ανούσια πράγματα»

Εσύ ξέρεις τι θέλεις από τη ζωή σου; «Αισθάνομαι ότι ξέρω τι θέλω από τη ζωή μου. Και σε 20 χρόνια, και σε 40, και σε 50. Θέλω να είναι υγιείς οι άνθρωποι της ζωής μου, να είμαι καλός άνθρωπος, να δουλεύω ως ηθοποιός και να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που αγαπάω και θαυμάζω. Αυτά που έχω τώρα δηλαδή»

Έχεις γνωρίσει τον Γιάννη στη μητέρα σου; Τι σου έχει πει; «Ναι. Τίποτα, αυτοί μιλάνε μεταξύ τους πια. Είμαι σαν τρίτος στη σχέση», αποκαλύπτει στο Down Town.

Φωτογραφίες ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved