Μαρίνος Κόνσολος: Δεν πάει ο νους τι δήλωσε για την Ελένη Μενεγάκη και την εμφάνισή της
Showbiz

Μαρίνος Κόνσολος: Δεν πάει ο νους τι δήλωσε για την Ελένη Μενεγάκη και την εμφάνισή της

Ο Μαρίνος Κόνσολος, πρωταγωνιστής της σειράς «Έλα στη θέση μου», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρότυπο των γυναικών που του αρέσουν, αλλά και στο φλερτ που δεν λείπει από τη ζωή του.

Τι δηλώνει για την ωραία Ελένη Μενεγάκη που κάθε φορά που θα βρεθεί στην εκπομπή της την φλερτάρει; Τι λέει για την Ευαγγελία Συριοπούλου, που σίγουρα θα συζητηθεί;

Πόσο καιρό έχεις να ερωτευτείς;

Δεν μετράω πια. Ύστερα από αυτή την ενδοσκόπηση που έκανα, αναθεώρησα τι είναι αγάπη και τι έρωτας. Τώρα αυτό που λέμε πάθος, έρωτας, μανία το νιώθω με τη δουλειά μου. Νομίζω ότι χρειάζεται να το περάσει και αυτό ένας άνδρας για να ξαναμοιραστεί η τράπουλα από την αρχή.

Από τότε που έχεις έρθει στην Αθήνα δεν έχεις κάνει σχέση;

Προφανώς και δεν έχω. Επειδή όταν είμαι ερωτευμένος δίνομαι ολοκληρωτικά στη σύντροφό μου και προτεραιότητά μου είναι η προσωπική μου ζωή, δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να είμαι σε σχέση. Δεν έχω το μυαλό μου στον έρωτα. Το έχω στη δουλειά, γι’ αυτό και δεν επιδιώκω να κάνω σχέση.

Φλερτάρεις;

Συνεχώς (γελάει)! Μου αρέσει, ακόμα κι αν η άλλη έχει εκατό αρνητικά, να της τονίζω το ένα θετικό που έχω δει. Κάποιοι το εκλαμβάνουν ως φλερτ, άλλοι απλώς ως κομπλιμέντο. Όταν φλερτάρω μια γυναίκα, δεν το κάνω με σκοπό να τη ρίξω στο κρεβάτι. Μπορεί απλώς να θέλω να τη δω να χαμογελάει.

Σε έχουμε δει αρκετές φορές να φλερτάρεις την Ελένη Μενεγάκη.

Είναι αυτό που σου έλεγα προηγουμένως. Δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να φλερτάρω με απώτερο σκοπό μια γυναίκα που έχει οικογένεια και παιδιά. Ειδικά η Ελένη, επειδή έχει μια αύρα και ένα φως που την περιβάλλουν, θα ήταν άδικο να μην τη σχολιάσει κάποιος. Πόσο μάλλον σε μια εποχή δηθενιάς, που λείπουν οι αυθεντικοί φωτεινοί άνθρωποι. Γιατί για μένα αυτό είναι η Ελένη Μενεγάκη: ένας αυθεντικός φωτεινός άνθρωπος.

Σου αρέσουν οι ξανθιές γυναίκες με τα ανοιχτόχρωμα μάτια, όπως είναι η Ελένη;

«Δεν είχα ποτέ σύντροφο που έμοιαζε με την Ελένη. Μην το περιορίζεις όμως στο χρώμα. Τα πιο εντυπωσιακά στην Ελένη είναι η ενέργεια και η αύρα της. Προς το παρόν, οι γυναίκες που είχα στο πλευρό μου ήταν περισσότερο στο πρότυπο της Ευαγγελίας Συριοπούλου (γελάει).» είπε στο Page 2 της Νέας Σελίδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved