Ξεσπά η Χριστίνα Μαραγκόζη: «Έχουν γραφτεί φρικτά πράγματα. Αναληθή. Ψέματα και χοντροκοπιές»
Showbiz

Ξεσπά η Χριστίνα Μαραγκόζη: «Έχουν γραφτεί φρικτά πράγματα. Αναληθή. Ψέματα και χοντροκοπιές»

Η Χριστίνα Μαραγκόζη μιλά για τον έρωτά της με τον Αντώνη Βαρδή, τα λάθη της και αποκαλύπτει ότι ο τύπος της φέρθηκε σκληρά όταν χώρισε με τον τραγουδιστή.

Ο έρωτας με τον Αντώνη Βαρδή ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Οχι! Ημασταν φίλοι με τον Αντώνη. Ξεκινήσαμε έτσι και με κέρδισε με την προσωπικότητά του και το πολύ ιδιαίτερο χιούμορ του. Υπήρξαν αμοιβαία έλξη και πολύ καλή χημεία. Ετσι ξεκίνησε η σχέση μας, η οποία ήταν πάρα πολύ σημαντική για μένα. Σημαντική όχι μόνο στο σκέλος της δουλειάς, αλλά και στο προσωπικό.
Και για εκείνον, από ό,τι έχει γίνει γνωστό...

Δεν ξέρω... Δεν ξέρω.

Εχετε κάνει λάθη;

Πάρα πολλά. Συνεργασίες, επιλογή τραγουδιών... Κυρίως έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έχω κάνει. Και στη δουλειά μου και στη ζωή μου. Επρεπε να χειριστώ αλλιώς κάποια πράγματα, αλλά ήμουν λίγο άβγαλτη. Ξέρεις, όταν έρχεται η επιτυχία, δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστείς. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, με την έννοια ότι ξαφνικά αλλάζει η ζωή σου και πρέπει να διαχειριστείς με συγκεκριμένο τρόπο τα πράγματα.

Θεωρείτε ότι εκτεθήκατε περισσότερο από όσο έπρεπε;

Νομίζω πως ναι.

Συνέβαλε σ’ αυτό και η προσωπική σας ζωή;

Οχι, ποτέ δεν τη διέθεσα ούτε τη διαφήμισα. Αλλά ο χωρισμός μου από τον Αντώνη Βαρδή πήρε μία δημοσιότητα για την οποία δεν ήμουν υπεύθυνη εγώ. Με πήρε κι εμένα η μπάλα. Αυτό... Κατά τα άλλα, δεν ήθελα ποτέ να ασχοληθεί κανείς με την προσωπική μου ζωή, ούτε θέλω. Οι άνθρωποι που με αγαπούν και ακούν τα τραγούδια μου πιστεύω ότι δεν τους αφορά.

Νιώσατε κάποια στιγμή να μπουχτίζετε; Να θέλετε να τα παρατήσετε;

Οχι, γιατί δεν δούλεψα πολύ σε νυχτερινά μαγαζιά. Επειδή τότε αποφάσιζε ο Αντώνης, ο οποίος δεν ήθελε να δουλεύει πολύ και δουλεύαμε μαζί. Οπότε δεν «καταναλώθηκα». Εμένα αυτό που με κούρασε και εξακολουθεί να με κουράζει σε αυτή τη δουλειά δεν είναι η ίδια η δουλειά. Είναι τα γύρω γύρω της δουλειάς. Αγαπάω πάρα πολύ το τραγούδι, θεωρώ ότι είμαι γεννημένη γι’ αυτό. Αλλά το περιβάλλον του τραγουδιού γενικότερα είναι δύσκολο.
Υπήρξαν άνθρωποι που σας «τη φύλαγαν» και μετά τον χωρισμό από τον Αντώνη Βαρδή προσπάθησαν να σας βλάψουν;

Εχω ζήσει κάποιες καταστάσεις πολύ έντονες. Οταν ήμουν με τον Αντώνη, υπήρχαν άνθρωποι γύρω μας, που ήταν σε καθημερινή βάση μαζί μας και, όταν χώρισα, εξαφανίστηκαν για κάποιον λόγο. Εμειναν κάποιοι, αυτοί που άξιζαν να μείνουν, κι αυτό το χάρηκα. Διότι πάντα είχα την εντύπωση ότι όλοι αυτοί δεν ήταν γιατί μας αγαπούσαν πραγματικά και επιβεβαιώθηκα. Αρα «καθάρισε η ήρα από το στάρι», που λέμε.

Οι σχέσεις σας με την οικογένεια του Αντώνη Βαρδή έχουν αποκατασταθεί;

Εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί τους ποτέ. Αρα τι να αποκατασταθεί; Ολα είναι OK!

Εχει γράψει για εσάς ο Τύπος πράγματα που σας ενόχλησαν;

"Πάρα πολύ και πολλές φορές. Οταν χώρισα από τον Αντώνη, ο Τύπος ήταν πολύ σκληρός μαζί μου. Εχουν γραφτεί φρικτά πράγματα. Αναληθή. Ψέματα και χοντροκοπιές." ανέφερε στην εφημερίδα Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved