Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ιλένια Ουίλιαμς: Μάθετε πρώτοι τον λόγο που μετακομίζουν σε νέο σπίτι
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ιλένια Ουίλιαμς: Μάθετε πρώτοι τον λόγο που μετακομίζουν σε νέο σπίτι

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και το ζευγάρι αναμένεται να κάνει μια μεγάλη αλλαγή μετά την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, το ζευγάρι θα μετακομίσει από το Παλαιό Φάληρο στο καινούριο του σπίτι στην Κηφισιά.
Οι λόγοι που πήραν αυτή την απόφαση ήταν πολλοί και όπως φέρεται να είπε σε φίλη της η Ιλένια: «Αντικειμενικά ήταν δύσκολο να παραμείνουμε στο σπίτι του Δημήτρη, που ήταν το λεγόμενο «εργένικο», γιατί δεν χωρούσαμε πια. Είμαστε δύο άνθρωποι και ένας σκύλος».
Αλλά και ο Δημήτρης ήθελε να μετακομίσουν, όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή: «Ήθελαν και οι δύο να κάνουν αυτό το βήμα για ένα μεγαλύτερο σπίτι, καθώς θέλει το νέο σπίτι όπου θα στεγάσει μαζί με τον Δημήτρη τον έρωτά τους να είναι ολοκαίνουργιο, ακόμα και σε έπιπλα, αλλά και λειτουργικό».
Μετά την μετακόμισή τους να περιμένουμε να φάμε και κουφέτα;
Η Ιλένια, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίας, τόνισε σε φιλικό της πρόσωπο: «Τον γάμο ως διαδικασία, ως τελετή, δεν τον σκέφτομαι καθόλου. Ίσως μικρότερη να τον σκεφτόμουν. Πιστεύω πώς αν υπάρχει κάτι που ολοκληρώνει τη σχέση είναι ένα παιδί, αλλά, αν με ρωτήσεις αν σκέφτομαι ένα παιδί στην παρούσα φάση, θα πω όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved