Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι»- Δείτε ποιοι έδωσαν το παρών (pics)
Showbiz

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι»- Δείτε ποιοι έδωσαν το παρών (pics)

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το έργο «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» που παρουσιάζεται σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στο Θέατρο Broadway.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του χώρου της υποκριτικής, οι οποίοι παρακολούθησαν την παράσταση και καταχειροκρότησαν τους συντελεστές για τη μεταφορά της αγαπημένης ταινίας στο θεατρικό σανίδι.

Φυσικά, από τη βραδιά δεν έλειπαν φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες των πρωταγωνιστών. Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στα παρασκήνια και απαθανάτισε όλους όσοι βρέθηκαν στο θέατρο Broadway.

Στο έργο πρωταγωνιστούν: Μαρία Κορινθίου (Κατερινιώ), Παναγιώτης Πετράκης (Μανούσος), Σταύρος Νικολαίδης (Ενωμοτάρχης), Σπύρος Μεριανός (Ιερέας), Ευτυχία Φαναριώτη (Λενιώ), Ανδρέας Κωνσταντινίδης (Μανολιός) και στον ρόλο του Βροντάκη ο Κοσμάς Ζαχάρωφ. Φιλική συμμετοχή: Πέτρος Ξεκούκης. Στον ρόλο της μητέρας Φουρτουνάκη η Χρυσούλα Διαβάτη. Στον ρόλο του πατέρα Φουρτουνάκη ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Συμμετέχουν: Κων/νος Φρίγγας, Χρήστος Ιντζέογλου (χωροφύλακας), Άρης Δελαγραμμάτικας (Μαθιός) και ο Κρητικός χορευτικός Σύλλογος του Αντώνη Βασσάλου, ενώ την παραδοσιακή κρητική μουσική και τα τραγούδια ερμηνεύει ζωντανά ο Νίκος Ζωϊδάκης.

Πηγή φωτογραφιών: papadakispress

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved