My style rocks: Ποια «καρφώνει» τις παίκτριες που έχουν στυλίστα και φαίνεται;
Showbiz

My style rocks: Ποια «καρφώνει» τις παίκτριες που έχουν στυλίστα και φαίνεται;

Μια πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, Μy style Rocks, έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και δεν δίστασε να πετάξει τα καρφιά της!

Η ίδια μίλησε για το φετινό κύκλο του παιχνιδιού και για τις κοπέλες που συμμετέχουν, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα παράπονά της για την κριτική που άκουγε εκείνη όταν διαγωνιζόταν!

Ακούγεται ότι υπάρχουν κοπέλες που έχουν δικό τους στυλίστα στο παιχνίδι...
«Έχουν σίγουρα, φαίνεται. Πιστεύω ότι την προηγούμενη σεζόν δεν συνέβαινε το ίδιο, τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό. Μπορεί να ζήτησαν μερικά κορίτσια βοήθεια σε κάποιο δύσκολο κόνσεπτ, κάτι που προφανώς φαινόταν. Βέβαια καμία δεν το παραδέχτηκε»
Είχες πει σε μια συνέντευξη σου ότι «μπορεί να μη φάνηκε, αλλά είχα φάει τον πόλεμο μου».
«Εγώ ήμουν από τις λίγες που δεν μιλούσαν. Όταν μου έλεγε ο Κουδουνάρης ένα κακό σε όλο μου το outfit και μου έβαζε «2» και σε άλλες έλεγε πεντακόσια κακά και τους έβαζε «4», δεν αντιδρούσα. Έλεγα «ευχαριστώ». Όλες οι γνώμες είναι δεκτές, αλλά, όταν εννέα εβδομάδες βγαίνεις συνεχώς δεύτερη στη βαθμολογία, λες, εντάξει, δηλαδή βοηθήστε με λίγο. Ήταν μέρες που μου μιλούσαν λες και τους είχα βρίσει. Μια μέρα τους το είπα «Παιδιά, σας έχω κάνει κάτι και δεν το ξέρω;». Γιατί αν περίμεναν εμένα για να μου την πουν, τι θα έκαναν με άλλες που δεν δέχονταν μύγα οτο σπαθί τους;», είπε χαρακτηστικά στο People, η Βασιλική Ρούσσου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved