Έλληνες επώνυμοι τάσσονται υπέρ του Γιάννη Ζουγανέλη μετά τη μήνυση εναντίον του!
Showbiz

Έλληνες επώνυμοι τάσσονται υπέρ του Γιάννη Ζουγανέλη μετά τη μήνυση εναντίον του!

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Γιάννη Ζουγανέλη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, υπέβαλε το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, έπειτα από δηλώσεις του στην εκπομπή «Τι λέει;» σχετικά με το μεταναστευτικό.

«Πιάσε το αβγό και κούρευτο. Αυτό να πεις στο Παρατηρητήριο! Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι μία από τις πιο δημοκρατικές φωνές στην Ελλάδα. Αλίμονο αν δεν μπορούμε να εκφέρουμε ελεύθερα την άποψη μας στην Ελλάδα».
Με αυτήν τη φράση ο δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος, παίρνει δημόσια θέση και απαντά στη μήνυση που υπέβαλε κατά του Γιάννη Ζουγανέλη ο Παναγιώτης Δήμητρας του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι. Φανερά εκνευρισμένος, ο Απόστολος Γκλέτσός δεν διστάζει ούτε στιγμή να υποστηρίζει δημοσίως τον φίλο και συνάδελφό του.
«Δεν νομίζω να μπορεί να υφίσταται λογοκρισία κάποιος και μάλιστα εν έτει 2019. Μπορεί ο καθένας να πει ό,τι θέλει και ο άλλος να τον καταδικάσει με επιχειρήματα. Μιλάμε για τον Ζουγανέλη, για έναν άκρως δημοκρατικό άνθρωπο, που αγαπάει τον συνάνθρωπο του. Έστω και αν λίγο του ξέφυγε το θέμα, ήταν η κακιά στιγμή. Δηλαδή, έλεος! Όχι και μήνυση στον Γιάννη Ζουγανέλη. Έλεος, ρε παιδιά!» λέει ο ηθοποιός και δημοτικός άρχοντας και συνεχίζει μέσω της «Espresso» φανερά αγανακτισμένος με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση: «Δεν είναι όλοι οι μετανάστες καλά παιδιά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι επειδή είναι μετανάστες ή πρόσφυγες, είναι όλοι άγιοι. Οχι! Υπάρχουν καλοί χαρακτήρες που σέβονται, υπάρχουν και άλλοι που το παρατραβάνε».
Αλλά και η Χρυσούλα Διαβάτη, τάσσεται υπέρ του Γιάννη Ζουγανέλη: «Είναι δικαίωμα του καθενός να εκφέρει ελεύθερα την άποψή του και είναι σεβαστή. Εχουμε δημοκρατία και ελευθερία».
«Είναι άδικο»
Επίσης, ο Χρήστος Δάντης, στέκεται δίπλα στον Γιάννη Ζουγανέλη. «Τι είναι το Παρατηρητήριο, μπορεί να με ενημερώσει κάποιος;» ήταν η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή, ο οποίος παίρνει ανοιχτά θέση για τα λεγόμενα του συναδέλφου του:
«Δεν βρίσκω ρατσιστικές τις δηλώσεις του ιάννη. Μπορεί να μη συμφωνώ 100%, αλλά εν μέρει έχει δίκιο. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα. Υπάρχουν επώνυμοι που έχουν πει δημοσίως τέρατα και δεν έχει κουνηθεί φύλλο. Και ξαφνικά ενόχλησε ο Ζουγανέλης; Για όνομα του Θεού! Ο Ζουγανέλης για μένα είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος και καλλιτέχνης, που δεν πρέπει να τον αγγίζουμε, θεωρώ άδικο όλο αυτό που έχει γίνει. Το βρίσκω αστείο» καταλήγει ο τραγουδιστής και συνθέτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved