Ο σφοδρός έρωτας Ελληνίδας πρωταγωνίστριας που κράτησε... 40 μέρες!
Showbiz

Ο σφοδρός έρωτας Ελληνίδας πρωταγωνίστριας που κράτησε... 40 μέρες!

Εκτός από τίτλος της νέας ποιητικής συλλογής της ηθοποιού, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Όστρια, είναι και ο άντρας που τη στιγμάτισε ερωτικά!

Ποιος είναι ο «Πληγωμένος Ίκαρος» της Μαίρης Βιδάλη;

Η ίδια δεν θέλει να μας αποκαλύψει το όνομα του, ωστόσο μάθαμε πως πρόκειται για έναν σύντομο, αλλά μεγάλο έρωτα, που βίωσε με πολύ πάθος πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια και διήρκεσε μόνο σαράντα νύχτες!
Μάλιστα,τα μισά από τα ποιήματα της συλλογής της τα έχει γράψει εκείνος εμπνεόμενος από τον σφοδρό ερωτά τους.
Γεγονός που επιβεβαιώνει και η «μούσα» του, Μαίρη Βιδάλη στην Espresso:
«Ο Πληγωμένος Ίκαρος, έχει δύο φτερά, ένα δικό του κι ένα δικό μου, το λαβωμένο. Οι μισές σελίδες γράφτηκαν από εκείνον για μένα, μου χαρίστηκαν και οι υπόλοιπες από έμενα γι' αυτόν.
Σαν είδα τα χέρια μου να γερνούν, μάζεψα προσεχτικά τους στίχους μας και κατάλαβα πως σαράντα νύχτες αρκούν για μιας ζωής το όνειρο... Τέτοια πολύτιμα δώρα πρέπει να βγαίνουν στο φως. Γιατί τα σώματα ανταμώνουν και σμίγουν για λίγοή για χρόνια, όμως το μοιραίο ταίριασμα φτάνει μόνο όταν κουμπώνουν οι ψυχές...»!
Ενα από τα ποιήματα της συλλογής, με τίτλο «Κρητικός έρωτας», έχει γίνει τραγούδι, μελοποιημένο από τον Γιάννη Κ. Ιωάννου και με τη φωνή της Λένας Αλκαίου.
Ο «Πληγωμένος Ικαρος» θα παρουσιαστεί στις 21 Φεβρουαρίου στα Public Συ,ντάγματος από την Ακαδημία Κορφιάτικων βραβείων και τα έσοδα του βιβλίου θα δοθούν για τις ανάγκες του ΤΑΣΕΗ.
Όσο για τα θεατρικά της σχέδια, η Μαίρη Βιδάλη ανεβάζει στις 19 Ιανουαρίου στο Διάχρονο θέατρό της, την κωμωδία του Μολιέρου «Οι ψέυτοσπουδαίες» μαζί με τη Γωγώ Ατζολετάκη, με την οποία συνεργάζεται πρώτη φορά στο σανίδι. Η σκηνοθεσία είναι της Κατερίνας Μαντέλη και στους άλλους ρόλους εμφανίζονται οι Κωνσταντίνος Τζέμος, Πέτρος Αποστολόπουλος, Δημήτρης Δραπόπουλος, Κωνσταντίνος Νιάρχος, Μαρλέν Κάραλη, Σάββας Σουρμελίδης και Ελλη Δαδήρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved