Αργυρόπουλος: «Όταν χωρίσαμε με τη Μαρία έγινα άθελα μου γνωστός ως ο πρώην της»
Showbiz

Αργυρόπουλος: «Όταν χωρίσαμε με τη Μαρία έγινα άθελα μου γνωστός ως ο πρώην της»

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μετά από αρκετά όχι σε τηλεοπτικές προτάσεις και μια μακρά πορεία στο χώρο των media, φέτος αποφάσισε να ενδώσει στην πρόταση του My Style Rocks και να βρεθεί στην κριτική επιτροπή.

Στη συνέντευξη του στο περιοδικό People ανέφερε πως η διασημότητα της Μαρίας Μπακοδήμου τον ζόριζε.

Νιώθει ότι με τον καιρό έχει ξεπεράσει alpha male συμπεριφορές και σύνδρομα που αναπτύσσουν πολλοί άντρες ασυνείδητα μεγαλώνοντας στην πατριαρχική κοινωνία που ζούμε;

«Ξεκάθαρα. Ήταν πρωτόγνωρο και για τους δυο μας αυτό που ζήσαμε. Η τηλεόραση τότε έκανε τους πάντες πολύ αναγνωρίσιμους και ήθελε σωστή διαχείριση η όλη κατάσταση και από μένα και από τη Μαρία. Όταν χωρίσαμε, έγινε διάσημο το διαζύγιο μας λόγω της Μαρίας και έγινα άθελα μου γνωστός ως ο πρώην της. Αυτό δεν με χαρακτήριζε ποτέ στη ζωή μου, αλλά ούτε με ενδιέφερε να υπερασπιστώ το ποιος είμαι, γιατί ήξερα τι με προσδιόριζε ως προσωπικότητα. Δεν με ένοιαζε πώς με είχε στο μυαλό του ο καθένας. Δεν με ενόχλησε, οπότε ούτε το έκανα σημαία ούτε του έδωσα σημασία. Είχε πλάκα. Με τη Μαρία γελούσαμε»

Τι έχει μάθει από τις γυναίκες της ζωής του;

«Ό,τι έχω μάθει στη ζωή μου το έχουν μάθει οι γυναίκες. Από τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου στα πρώτα χρόνια μέχρι τις συντρόφους και τις φίλες μου αργότερα. Πώς να τρώω, πώς να ντύνομαι, πώς να πιστεύω σε μένα, πώς να πατάω στα πόδια μου, ό,τι έχω μάθει στη ζωή μου το έχει μάθει μια γυναίκα που με αγαπούσε πολύ και με αποθέωνε. Έχω τρομακτική εμπιστοσύνη στις γυναίκες όταν έρχονται να μου πουν κάτι για να εξελιχθώ. Πέθανε νωρίς ο πατέρας μου, οπότε δεν είχα κοντινό άντρα ως φιγούρα, και οι γυναίκες κάλυψαν αυτό το κενό. Ακόμη και στο Μιλάνο, όταν οπού σπούδαζα, μια γυναίκα μου έμαθε ιταλικά, να μαγειρεύω, μέχρι πώς γη ντύνομαι σωστά»

Το μέγεθος της εκτίμησης του για τις γυναίκες το έχει περάσει και στους γιους του;

«Πιστεύω ότι στη ζωή η επιλογή είναι των γυναικών και όχι των αντρών. Αν ένας άντρας θέλει να είναι δίπλα σε μια γυναίκα, πρέπει να ιδρώσει πολύ τη φανέλα. Για να την πείσει, πρέπει πάντα μια γυναίκα να αποφασίσει ότι τον θέλει. Αυτό που προσπαθώ να πω στα παιδιά μου και κάποια φορά έχει πλάκα είναι ότι τις γυναίκες δεν μπορείς να τις καταλάβεις ολοκληρωτικά γιατί έχουν πολύπλοκη σκέψη. Πρέπει μόνο να τις αγαπάς αδιάκοπα. Και να τις στηρίζεις συναισθηματικά. Αυτό εξηγεί και γιατί στήριζα τόσο πολύ και τη Μαρία όταν δεν ήμασταν ζευγάρι κάτι που ορισμένες φορές έκανε εντύπωση και στα παιδιά μου», αποκαλύπτει ο ίδιος στο InStyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved