Αρναούτογλου-Αντωνίου: Το ρομαντικό ταξίδι στη Φλωρεντία και η απόφαση να μην κρύβονται πια!
Showbiz

Αρναούτογλου-Αντωνίου: Το ρομαντικό ταξίδι στη Φλωρεντία και η απόφαση να μην κρύβονται πια!

Δηλώσεις δεν χρειάζονται όταν όλα γνωστοποιούνται με τον πιο τρυφερό τρόπο. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να σκέφτηκαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου, οι οποίοι φρόντισαν να πουν τα πάντα μέσα από μια φωτογραφία που πόσταρε ο παρουσιαστής μέσα από γνωστό cafe της Φλωρεντίας.

Στο στιγμιότυπο από τη μαγευτική Τοσκάνη φαίνονται οι δυο τους με την ευχετήρια λεζάντα να σημειώνει: «Rock Χρόνια Πολλά από Γρηγόρη και Νάνσυ!».

Ο ειδυλλιακός προορισμός που επέλεξαν για να περάσουν μαζί κάποιες από τις ημέρες των εορτών έγινε το κατάλληλο φόντο για την πρώτη κοινή φωτογραφία που ανήρτησαν στα social media. Αυτή η κίνηση σίγουρα σημαίνει πολλά γι’ αυτήν τη σχέση, στην οποία προχωρούν αργά αλλά σταθερά.

Εχουν πολλά να σκεφτούν, άλλωστε, αφού και οι δύο έχουν από έναν γιο η μεν Νάνσυ από τον πρώτο γάμο της, ο δε Γρηγόρης από την προηγούμενη σχέση του. Ο παρουσιαστής και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής του αποφεύγουν συστηματικά τις δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή, αλλά απολαμβάνουν κάθε λεπτό του έρωτά τους. Δεν έχουν λόγο να κρύβονται, ούτε όμως και να διαφημίζουν αυτό που ζουν.

Προτιμούν να το κρατούν μόνο για εκείνους. Αλλωστε, ειδικά ο Γρηγόρης έχει πληρώσει αρκετές φορές στο παρελθόν το τίμημα της δημοσιοποίησης της προσωπικής του ζωής. Αφού, λοιπόν, έκανε το πρώτο βήμα πέρυσι, επιβεβαιώνοντας στη Realnews τον χωρισμό του από τη μητέρα του παιδιού του, τώρα έκρινε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιβεβαιώσει δημόσια τη σχέση με το κορίτσι που ερωτεύτηκε στα πλατό.

Η Νάνσυ είναι εδώ και επτά χρόνια μαζί του και στην πρωινή ραδιοφωνική του παρέα, που πλαισιώνουν επίσης ο Γιώργος Λιανός και ο Παναγής Τζωρτζάτος. Και μπορεί οι δυο τους να πηγαίνουν μαζί στη δουλειά, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μένουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved