Σοκ! «Έφυγε» από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης!
Showbiz

Σοκ! «Έφυγε» από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης!

Σε ηλικία 61 ετών «έφυγε» απόψε από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης.

 

Ο εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, δημοσιογράφος και παρουσιαστής θρυλικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης, τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, τόσο που η κατάστασή του θεωρούταν μη αναστρέψιμη.

Από τον περασμένο Νοέμβριο νοσηλευόταν σε κλινική στην Ελβετία όπου βρισκόταν η μόνιμη κατοικία του. Στην αρχή της περιπέτειάς του, είχε ξεκινήσει μία θεραπεία και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά. Η αισιοδοξία άρχισε να επανέρχεται στη ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του.

Μετά το καλοκαίρι όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες που ήθελαν την υγεία του να είναι και πάλι πολύ εύθραυστη. Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες, εξάντλησαν κάθε δυνατότητα που είχαν προκειμένου να θεραπευτεί.

Τελικά, απόψε, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας την οικογένειά του, τη σύζυγό του Βασιλική Παρασκευοπούλου και τα τρία του παιδιά, σε βαρύ πένθος.

Ποιος ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης

Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν γεννημένος το 1958 και απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, στο τμήμα της Νομικής. Ακολούθησε τον δρόμο της δημοσιογραφίας, δουλεύοντας ως οικονομικός και πολιτικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα», «Εξπρές», «Ελευθεροτυπία» ενώ διετέλεσε και διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή».

Εκτός από την έντυπη δημοσιογραφία, εργάστηκε για λίγο διάστημα στην ΕΡΤ και ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84!

Έπειτα, δραστηριοποιήθηκε και στον χώρο της τηλεόρασης παρουσιάζοντας talk shows, ξεκινώντας από τον Σκάι. Ωστόσο, μεγάλη του τηλεοπτική επιτυχία είναι η εκπομπή «ΟΛΑ» , η οποία ξεκίνησε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ενώ από το 2006 προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1.

Φυσικά, είναι ευρέως γνωστό πως ήταν εκδότης της κυριακάτικης εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», της οποίας η κυκλοφορία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2005.

Δείτε φωτογραφίες από τη ζωή του

Πηγή: ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved