Το συγκινητικό «αντίο» της Δούκισσας στον Θέμο! «Θα σε αγαπώ για πάντα»
Showbiz

Το συγκινητικό «αντίο» της Δούκισσας στον Θέμο! «Θα σε αγαπώ για πάντα»

Συγκλονισμένος ο δημοσιογραφικός κόσμος από το «χαμό» του Θέμου Αναστασιάδη.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η Δούκισσα Νομικού, στενή συνεργάτιδα του Θέμου αφού για αρκετές τηλεοπτικές σεζόν ήταν στο πλευρό του μέσα από την εκπομπή «ΌΛΑ» είναι συντετριμμένη από την είδηση του θανάτου του.

«Έχω στο μυαλό μου συνέχεια το χαμόγελο σου, πάντα μεγάλο και πάντα αληθινό. Θυμάμαι το πρώτο μας γύρισμα όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο ΟΛΑ, θυμάμαι το καμαρίνι μου που το είχες γεμίσει με λουλούδια και γλυκά. Θυμάμαι και την κάρτα που μου είχες αφήσει, με λόγια υπέροχα. Ακόμη την έχω φυλαγμένη στο συρτάρι μου. Όπως και κάτι χαρτάκια που μου έστελνες την ώρα του γυρίσματος στις πρώτες εκπομπές λέγοντας μου "Προχώρα, ρώτησε ό, τι θες, κάνε πλάκα, ήρθε η δική σου σειρά τώρα."

Από εκείνη την ημέρα πέρασαν πολλά χρόνια και εσύ ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια», έγραψε η ίδια.

Δείτε την ανάρτησή της

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved