«Η Μαριάννα Τόλη είχε διαισθανθεί το τέλος της...»
Showbiz

«Η Μαριάννα Τόλη είχε διαισθανθεί το τέλος της...»

Πρωταγωνιστής στην τελευταία παράσταση που σκηνοθέτησε η αείμνηση Μαριάννα Τόλη, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε εκείνη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικόλας Καραγκιαούρης, μίλησε για την εικόνα της, 2 βδομάδες πριν φύγει από τη ζωή και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είχε διαισθανθεί το τέλος της!

Αυτόν το χειμώνα κάνεις παιδικό θέατρο.

Αυτός ο χειμώνας με βρίσκει στο θέατρο «Κατερίνα Βασιλάκου», όπου παρουσιάζομαι στην παιδική σκηνή της Μαριάννας Τόλη, στο έργο «Η πε­ντάμορφη και το τέρας» και υποδύομαι το «Τέρας». Γίνεται μεγάλη μεταμφίεση και αλλαγή. Αυτός είναι ο λόγος που ενώ τόσα χρόνια είχα μούσι, ήταν στο προσωπικό μου στυλ και μου άρεσε, όταν ξεκίνησα με τις πρόβες, μου ζήτησε η Μαριάννα Τόλη να το ξυρίσω.

Για ποιο λόγο σου το ζήτησε αυτό;

Γιατί στην αρχή και στο τέλος εμφανίζο­μαι ως πρίγκιπας και δεν μπορούσα να έχω μούσι. Το «Τέρας» έχει μούσι, αλλά το βάζουμε ψεύτικο, επιπρόσθετο.Έτσι, πήρα την απόφαση να ξυρίσω το μούσι μου, με την προτροπή της Μαριάννας.

Είναι το τελευταίο έργο το οποίο σκηνοθέτησε η Μα­ριάννα Τόλη.
Ακριβώς και πιστεύω ότι ήθελε να ανεβάσει το έργο αυτό, γιατί περιέχει πολλούς συμβολισμούς .Όποιος δει το έργο αυτό θα διακρίνει μυστικά μηνύματα, δικά της προς όλους, αλλά και προς τον εαυτό της.
Ποια μηνύματα της έχεις διακρίνει εσύ;
Εμείς δεν γνωρίζαμε επακριβώς τον αγώνα και την πάλη που έκανε με την ασθένεια της...
Δεν σας είχε μιλήσει για την ασθένειά της;
Ξέραμε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, αλλά δεν ξέραμε λεπτομέρειες. Δεν ξέραμε ότι πρόκειται για καρκίνο. Υποψιαζόμασταν ότι μπορεί να ήταν καρκίνος ή οτιδήποτε άλλο... Αυτό που κατάλαβα εκ των υστέρων είναι ότι το «Τέρας» ήταν η ασθένεια και η «Πεντάμορφη» ίσως ήταν η ίδια και πως θα μπορούσε να συμφιλιωθεί με την ιδέα και τη σκέψη να ζήσει, όσο ζήσει, μαζί με αυτό.
Πότε ξεκινήσατε τις πρόβες για το έργο;
Το Μάιο του 2017, τελειώνοντας το έργο «Ο μολυβένιος στρατιώτης», ξεκινήσαμε κατευθείαν την «Πεντάμορφη». Είναι η δεύτερη συνεργασία μου μαζί της.
Η Μαριάννα Τόλη είναι η αιτία που επέστρεψα στην Ελλάδα. Ήμουν στη Βιέννη, τραγουδούσα εκεί, στην όπερα της Βιέννης, και μετά έκανα ένα διάλειμμα, δεν είχα κάτι άλλο, έψαχνα, με πήρε τηλέφωνο και με ζήτησε για το «Μολυβένιο στρατιώτη».
Πότε είδες τη Μαριάννα Τόλη για τελευταία φορά;
Την είδα για τελευταία φορά 2 εβδομάδες πριν από την... αναχώρησή της από αυτόν τον κόσμο, όταν ήρθε στο θέατρο να μας δει, να δει την παράσταση.

Δεν εμφανιζόταν τον τελευταίο καιρό;

Όχι, δεν εμφανιζόταν. Από τον Οκτώβριο που ξεκινήσαμε ξέραμε ότι μπήκε για μια επέμβαση, να βγάλει κάποιο υγρό από τον πνεύμονα, όμως από τότε δεν την είχαμε δει και μαθαίναμε για την υγεία της μόνο από τους ανθρώπους του θεάτρου. Πότε ακούγαμε καλά και πότε άσχημα…

Πώς ήταν όταν την είδες για τελευταία φορά, είχε αλλάξει η όψη της;

Δεν ήταν καλά, ήταν χλωμή και αδυνατισμένη… κι άλλο. Ήρθε, είδε την παράσταση, γέλασε με την ψυχή της και μετά, στο τέλος της, μας έκανε και παρατηρήσεις, μας είπε τα καλά και τα κακά, τι να κάνουμε, τι όχι, αλλά και τι να προσέξουμε.

Είχε διαισθανθεί το τέλος της;

Ναι, μας έλεγε την τελευταία φορά που ήρθε: «Εγώ θα φύγω τώρα…». Τη ρωτούσαμε:«Που θα πας Μαριάννα;». Σκεφτήκαμε ότι ίσως πάει κάπου στο εξωτερικό να κάνει κάποια θεραπεία. Ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα αισθάνεται κάτι παραπάνω. Ήταν σπουδαίος και γενναιόδωρος άνθρωπος.

Τι απάντησε στην ερώτηση σας;

Έσκυψε το κεφάλι και χαμογέλασε, δεν απάντησε… το ήξερε για το λόγο αυτό, πιστεύω, ότι μετά το «φευγιό» της είχε κανονίσει τα πάντα περί του θεάτρου. Δεν άλλαξε τίποτα για τη συνεργασία και τη συμφωνία μας, συνεχίζουμε κανονικότατα τις παραστάσεις μέχρι το Πάσχα, λειτουργούν όλα κανονικά. Κοίταζε πολύ μπροστά η Μαριάννα Τόλη και τα είχε κανονίσει όλα, είπε χαρακτηριστικά στο ΛΟΙΠΟΝ!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved