Κατερίνα Λέχου-Αλέκος Συσσοβίτης: Τελικά...«Είσαι το ταίρι μου» - Συνάντηση μετά από 16 χρόνια!
PHOTOS

Κατερίνα Λέχου-Αλέκος Συσσοβίτης: Τελικά...«Είσαι το ταίρι μου» - Συνάντηση μετά από 16 χρόνια!

Η Κατερίνα Λέχου και ο Αλέκος Συσσοβίτης σμίγουν ξανά και ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό έπειτα απο 16 χρόνια, όπου συνέργάστηκαν στην τηλεοπτική επιτυχία «Είσαι το ταίρι μου». 

Οι δύο ηθοποιοί φάνηκε να χαίρονται που βρέθηκαν μαζί, κι αυτό αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες, αφού το χαμόγελο τους τα λέει όλα!

Ο φωτογραφικός φακός, όμως, ήταν εκεί και κατέγραψε υλικό, τόσο από την παράσταση «Με λένε Έμμα», που έκανε την επίσημη πρεμιέρα της, όσο και από τους επώνυμους που παρευρέθηκαν! Εκείνοι δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν, ενώ μάλλον έμειναν κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι από την απόδοση του έργου, αφού όλοι σηκώθηκαν ενθουσιασμένοι από τις θέσεις τους και αντάλλασσαν θετικά σχόλια μεταξύ τους.

Εκέι, ωστόσο, έδωσαν το παρών ο Στέλιος Μάινας, η Λυδία Κονιόρδου και άλλοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου.

Λίγα λόγια για το έργο:

"Με λένε Έμμα" του Duncan Macmillan από την Ομάδα Νάμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο ανανεωμένο Σύγχρονο Θέατρο σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη. Ένα έργο για την επιβίωση του ανθρώπου στον σύγχρονο κόσμο. Το μόνο που έχεις να κάνεις: να ζεις τη ζωή σου μέρα με τη μέρα. Τι είναι αυτό που κάνει τη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου δυσβάσταχτη; Εμείς ή ο κόσμος είναι ελαττωματικός; Υπάρχει αλήθεια; Πόσα προσωπεία διαθέτουμε; Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας; Η Έμμα είναι γυναίκα, ηθοποιός, έξυπνη, ταλαντούχα, φιλόδοξη, θυμωμένη, πνευματώδης, εθισμένη σε ναρκωτικές ουσίες. Από τη σκηνή του θεάτρου βρίσκεται σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης προσπαθώντας να ανακαλύψει εκ νέου τον ευατό της και να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με τον κόσμο που την περιβάλλει. Η ιστορία της Έμμα δεν είναι μια απλή ιστορία αποτοξίνωσης και αποκατάστασης. Είναι η προσπάθεια του ανθρώπου να επιβιώσει μέσα στον σύγχρονο κόσμο. Ένα έργο-πρόκληση για τη γενναιότητα που απαιτεί η ζωή, που συν-κινεί και τολμά να μιλήσει για «άγριες καταστάσεις» με απλότητα και χιούμορ σε μια ξέφρενη στους ρυθμούς και στις εναλλαγές δραματουργία. Το έργο Με λένα Έμμα (πρωτότυπος τίτλος People, Places and Things) - του γνωστού μας στην Ελλάδα βρετανού συγγραφέα Duncan Macmillan από τα έργα Πνεύμονες και Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα - έκανε πρεμιέρα στο National Theatre στο Λονδίνο το 2015 και η μεγάλη του επιτυχία το οδήγησε την επόμενη χρονιά στο West End και το 2017.

Δείτε φωτογραφίες

πηγή: Papadakis press - NDP

GALLERY