Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού για γνωστό ζευγάρι μετά από χρόνια σχέσης!
Showbiz

Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού για γνωστό ζευγάρι μετά από χρόνια σχέσης!

Κρίση φαίνεται πως περνάει το ζευγάρι!

Η Ελίνα Καντζά θεωρείται τα τελευταία χρόνια η «βασίλισσα της Μυκόνου» από τους θαυμαστές της, αφού δραστηριοποιείται στο νησί επαγγελματικά, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της κυκλοφορεί στις πιο κοσμικές παραλίες, όπου κάνει θραύση στον ανδρικό πληθυσμό με την καλογυμνασμένη σιλουέτα της.

Βέβαια, τους τελευταίους μήνες η Eλίνα, έχει επιστρέψει για τα καλά στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στα νότια προάστια, όπου κυκλοφορεί ελεύθερη κι ωραία με φίλες της, αφού ακούγεται πλέον πολύ έντονα πως η πολύχρονη σχέση της με τον διάσημο και ιδιαίτερα πετυχημένο dj Ρας περνάει σοβαρή κρίση και μάλλον βρίσκεται κοντά στο τέλος...

Η Espresso, πέτυχε το καυτό μοντέλο των 90s σε γνωστό cafe-restaurant στη Γλυφάδα, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όπου έπινε καφέ με την καλή φίλη και συνάδελφό της, Στέλλα Δημητρίου.

Το ωραίο όμως είναι πως μία ώρα μετά την αναχώρηση των δύο γνωστών μοντέλων από το μαγαζί εμφανίστηκε εκεί ο dj Ρας με δύο μελαχρινές αιθέριες υπάρξεις για το δείπνο τους, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και ποτό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved