Δύσκολες ώρες για τη Μαρίζα Κωχ - Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τη Μαρίζα Κωχ - Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ.

Δύσκολες ώρες περνά η τραγουδοποιός, η οποία είχε σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Η Μαρίζα Κωχ δημοσίευσε μία φωτογραφία από το νοσοκομείο και έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook: «Αγαπημένοι μου,

Αυτή την εικόνα έβλεπα κάθε φορά που άνοιγα τα μάτια μου για επτά ημέρες στο νοσοκομείο που ξαφνικά βρέθηκα. Έβλεπα την κανάτα με το νερό που έμοιαζε με πιγκουίνο και της χαμογελούσα. Αιτία, ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι μου, κάτι πολύ συνηθισμένο που έχει συμβεί, δυστυχώς, σε πολλούς ανθρώπους. Ξέγνοιαστη, πήγα να καθίσω στην καρέκλα μου και η καρέκλα μου έλειπε από τη θέση της.

Είχα άγιο και ράγισαν μόνο τα πλευρά μου. όμως, σε συνδυασμό με τον βήχα της γρίπης οι πόνοι μου ήταν αφόρητοι και εξακολουθούν να είναι. Μια γερόντισσα γειτόνισσα μου είπε ότι θα πονάω όλο και πιο λίγο ώσπου να συμπληρωθούν τόσες ημέρες όσα και τα χρόνια μου. Τι κρίμα που δεν είμαι τώρα τριάντα χρονών!

Η καλή μου φίλη, Νένα, κράτησε γερή άμυνα. Πήρε πάνω της τα πιο πολλά τραγούδια του προγράμματός μας και συνεχίσαμε τις παραστάσεις μας. Εσείς, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και είχε τόση απήχηση το μουσικοθεατρικό μας αναλόγιο, μας δώσατε το θάρρος να προσθέσουμε Σαββατόβραδα και να συνεχίσουμε έως τις 23 Φλεβάρη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved