Το τατουάζ: Γενέθλια για τη μικρή «Λήδα» - Το τρυφερό μήνυμα της μαμάς της
Showbiz

Το τατουάζ: Γενέθλια για τη μικρή «Λήδα» - Το τρυφερό μήνυμα της μαμάς της

Η μικρή Λήδα που κλέβει της εντυπώσεις στο Τατουάζ είχε χθες, 10 Φεβρουαρίου, γενέθλια. Η μικρούλα έγινε πέντε χρονών!

Το πραγματικό όνομα της Λήδας είναι Τζουλιάνα Κλεάνθους και είναι από την Κύπρο! Στη σειρά όπως είναι γνωστό παίζει και η κούκλα μαμά της, η Μαρία Κωνσταντίνου, που υποδύεται τη νταντά της.
Η Μαρία λοιπόν δημοσίευσε δύο κολάζ με πολλές φωτογραφίες της και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για την πεντάχρονη κόρη της.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Χρόνια πολλά στο μεγάλο χρυσαφάκι μου❣ Σαν σήμερα 5 χρόνια πριν, γεννήθηκες λατρεία μου. . . Με τη γέννησή σου όμως, γεννήθηκα κι εγώ σαν μητέρα❣ Άρα διπλή γιορτή για 'μένα η σημερινή μέρα❣Να μας ζήσεις κοριτσάρα μου και να σε χαιρόμαστε❣ Να είσαι πάντα υγιείς κι ευτυχισμένη❣ Σου εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να είσαι μια ζωή χαμογελαστή, και τα μόνα δάκρυα που θα κυλούν στο προσωπάκι σου, να είναι δάκρυα χαράς ψυχή μου❣ Θέλω να θυμάστε και οι 2 σας, πως: θα 'μαι μια ζωή δίπλα σας εγώ, να μην σας συμβεί τίποτα κακό❣ Ελπίζω και εύχομαι, πως όσο περήφανη με κάνετε εσύ και η αδερφούλα σου, άλλο τόσο να είστε κι εσείς για 'μένα❣ Σας αγαπάω κοριτσάρες μου❣ Κι αν με ρωτάτε πόσο; Ως τον ουρανό είναι λίγο, ακόμα και τ' αστέρια είναι κοντά, γιατί η δική μας η αγάπη πάει μακρια❣ Χρόνια πολλά αγαπούλα μου❣ sweet 5 πριγκίπισσα μου❣?????????»! Να τα εκατοστήσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved