Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια έβγαλε selfie από τη βόλτα της Μαρούσι και έριξε το instagram
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια έβγαλε selfie από τη βόλτα της Μαρούσι και έριξε το instagram

Κι όμως η Ελένη έβγαλε selfie την ώρα που έκανε βόλτα στο Μαρούσι!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τα πρόσωπα της showbiz που έχει τους περισσότερους followers. Κάθε φωτογραφία της αποσπά χιλιάδες likes και φυσικά τα σχόλια για την εμφάνισή της είναι μόνο κολακευτικά. Αυτή τη φορά επέλεξε να βγάλει μία selfie της και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ξεπέρασε τα 13 χιλιάδες likes.
To μεσημέρι του Σαββάτου ανέβασε μια φωτογραφία της από το Μαρούσι, που έκανε βολτίτσα και έγραψε στην λεζάντα: «#Eleni ...μια βροχερή κ παγωμένη μέρα»! Λέτε να πήγε βόλτα με την οικογένειά της;
Πάντως η Ελένη είναι λάτρης του instagram και πριν λίγες μέρες στον αέρα της εκπομπής της ήθελε να μάθει τι συνέβη και κάποιοι γνωστοί έχασαν τους followers τους στο instagram! Ο ειδικός επί του θέματος, Παναγιώτης Χατζηδάκης της έλυσε όλες τις απορίες της. Ο Παναγιώτης της είπε: «Έχει γίνει το εξής. Είχε κάνει μία ανακοίνωση το instagram ότι θα «κατεβάσει» όλα τα fake account, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που αγοράζουν χρήστες…»! Και η Ελένη του απάντησε:«Γιατί να αγοράσουν followers; Δηλαδή ο κάθε πελάτης δεν ξέρει τη δυναμική του καθενός μας; Το πρωί το account μου είχε 989.000, ενώ εμένα και στο κινητό και στο i pad έδειχνε ένα εκατομμύριο…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved