Τίτλοι τέλους στη σχέση γνωστού ζευγαριού - Έπεσε η αυλαία του έρωτά τους!
Showbiz

Τίτλοι τέλους στη σχέση γνωστού ζευγαριού - Έπεσε η αυλαία του έρωτά τους!

Μπορεί οι καλλιτεχνικές μετοχές της γνωστής ηθοποιού να «χτυπούν κόκκινο», δεν συμβαίνει το ίδιο και στην προσωπική της ζωή, αφού μόλις χώρισε!

Η ανερχόμενη ηθοποιός, Έλλη Τρίγγου, ξεχώρισε από την πρώτη εμφάνιση της στο σινεμά με την ταινία «Suntan» και αμέσως μετά κέρδισε έναν βασικό ρόλο στην παράσταση «Στέλλα κοιμήσου».

Εκεί υμνήθηκε από κοινό και κριτικούς γι' αυτό και «μετακόμισε» από το Εθνικό Θέατρο στο «Τζένη Καρέζη», όπου και συνεχίζει να θριαμβεύει.
Παράλληλα, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τον Βασίλη Χαράλαμπόπουλο στην παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», που παίζεται στον «Ελληνικό Κόσμο». Οι καλλιτεχνικές μετοχές της έχουν αγγίξει κόκκινο, οι φωτογραφίσεις και τα εξώφυλλα δίνουν και παίρνουν και οι προβολείς είναι πια στραμμένοι επάνω της.
Ενώ λοιπόν επαγγελματικά διανύει την καλύτερη φάση της και οι προτάσεις για δουλειές έρχονται βροχή, η ηθοποιός είναι πλέον μόνη σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η ΈλληΤρίγγου μόλις χώρισε από τον επίσης ταλαντούχο συνάδελφο της Αργύρη Πανταζάρα, έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης.
Η αφιέρωση
Οι δυο τους κράτησαν το ειδύλλιο τους μακριά από τη δημοσιότητα, αλλά, όταν έγινε γνωστό ότι είναι ζευγάρι, εκείνος βρήκε την ευκαιρία να της κάνει ένα ξεχωριστό «δώρο» που τη συγκίνησε. Όταν απέσπασε το Βραβείο Χορν το 2016 για τις επιδόσεις του στον μονόλογο «ΑΩ» και τις ερμηνείες τόσο στον «Βασιλιά Ληρ» όσο και στον «Ρήσο», δήλωσε ότι το αφιερώνει στον Λευτέρη Βογιατζή και στην Έλλη Τρίγγου:
«Ο πρώτος είναι ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή λείπει σε όλους μας ο Λευτέρης Βογιατζής γιατί μέσα από τα μάτια του είδα ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει. Και ο δεύτερος είναι η σύντροφος μου, η Έλλη, γιατί μέσα στα δικά της μάτια είδα ότι χωρίς την αγάπη και τον έρωτα ο κόσμος δεν μπορεί να αλλάξει!», είπε χαρακτηριστικά.
Έκτοτε οι δυο τους ζούσαν ευτυχισμένοι, χωρίς να αναφερόνται δημοσίως στην αγάπη τους μέχρι που πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η αυλαία έπεσε στη σχέση τους χωρίς εντάσεις. Άνθρωποι από το περιβάλλον τους λένε πως υπήρξε «βελούδινος» χωρισμός ενώ ένας από τους πιθανούς λόγους που οδήγησαν σε αυτήν την κατάληξη φέρεται να είναι το βαρυφορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα της Έλλης, που περιλαμβάνει τόσο από τα γυρίσματα της αγγλικής σειράς «The Durrells», όσο και τις δύο άκρως απαιτητικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί. Το ότι αφιέρωνε στον σύντροφο της ολοένα και λιγότερο χρόνο έφερε φθορά και οδήγησε στο τέλος αυτής της σχέσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved